Femke Nieuwenhuis

Femke Nieuwenhuis is sinds maart 2017 werkzaam op de sectie Vastgoed. Zij houdt zich bezig met diverse huurrechtelijke zaken, bouwrecht, aardbevingsgerelateerde kwesties en algemeen civiele zaken. Zij voert met regelmaat procedures en heeft tevens een adviespraktijk.

Femke is bijzonder geïnteresseerd in het huurrecht en heeft vanuit haar gezondheidsrechtelijke achtergrond tevens ervaring met beëindiging van (gecombineerde) huur- en zorgovereenkomsten. Ook het opstellen en beoordelen van (huur-)contracten en algemene voorwaarden is onderdeel van haar werkzaamheden. Femke treedt zowel op voor verhuurders, woningcorporaties, bouwbedrijven alsook voor particulieren.

Femke studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft vervolgens de masters Privaatrecht en Gezondheidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Tijdens haar studie was Femke onder andere actief bij Civielrechtelijke Verenging Diephuis en werkte zij voor een rechtswinkel in Amsterdam.

Femke’s aanpak kenmerkt zich door oprechte interesse. Zowel voor de zaak als ook in de achtergrond van haar cliënten. Femke streeft naar praktische oplossingen en heldere adviezen, waarbij ze de menselijke kant van de zaak niet uit het oog verliest.

Gerelateerde posts