Geralda Schraa

Geralda Schraa werkt als advocaat bij DeHaan en mag zich met recht specialist arbeidsrecht noemen. Ze is sinds 2020 in dienst bij DeHaan. Eerder heeft zij zeven jaar als advocaat gewerkt bij een ander kantoor. Ze heeft medio 2017 met succes de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht afgerond.

De praktijk van Geralda is divers: zij adviseert en procedeert over uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken. Ze is uiteraard vertrouwd met vragen die verband houden met het opleggen van sancties en ontslag (inclusief ontslag op staande voet). Maar u kunt net zo goed bij Geralda terecht voor gedegen advies over en begeleiding bij complexe trajecten. Hierbij kunt u denken aan zieke werknemers, reorganisaties, de uitleg en het opstellen van een sociaal plan en vraagstukken op het gebied van arbeidsvoorwaarden. Voor vragen op het gebied van de overeenkomst van opdracht kunt u ook bij haar terecht.

Geralda werkt voornamelijk voor middelgrote tot grote werkgevers, afkomstig uit diverse sectoren. Toegankelijkheid, kwaliteit en het nakomen van afspraken staan bij haar voorop. Voor haar is procederen geen doel op zich. Als dat voor haar klant het beste is, dan streeft zij naar een praktische oplossing. Geralda deelt daarnaast haar kennis in blogs en lezingen over uiteenlopende onderdelen binnen het arbeidsrecht.

Lidmaatschappen:

  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • Vereniging Noordelijke Arbeidsrecht Advocaten (VNAA)

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek met Geralda over een arbeidsrechtelijk vraagstuk? Neem dan gerust contact met haar op.

Gerelateerde posts