Hennie Siesling – Vellinga

Hennie Siesling- Vellinga werkt sinds 1988 op de vestiging Leeuwarden van DeHaan Advocaten en Notarissen, waar zij sinds 2008 als advocaat deel uitmaakt van de sectie Personen- en Familierecht.  Hennie studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Hennie behandelt vrijwel alle facetten van het Personen- en Familierecht en koos voor dit rechtsgebied vanwege de veelzijdigheid ervan en het feit, dat er vaak meer aan de hand is, dan alleen een juridisch conflict. 

Haar werkwijze wordt gekenmerkt door betrokkenheid en gedrevenheid.   Hennie zet zich ten volle in voor haar cliënt, waarbij het haar voorkeur geniet om zonder tussenkomst van de rechter tot duurzame afspraken te komen.  Mocht dat echter niet mogelijk zijn, dan gaat zij ook complexe procedures, bijvoorbeeld over de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden, zeker niet uit de weg.

Hennie staat zowel particulieren als ondernemers bij.

Hennie heeft zich in het Rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten laten registeren op het hoofdrechtsgebied Personen- en Familierecht. Op grond van deze registratie volgt zij jaarlijks opleidingen op dit gebied, waardoor haar kennis optimaal en up to date blijft. Daarnaast schrijft ze regelmatig blogs over interessante uitspraken en actualiteiten op haar vakgebied.

Hebt u een vraag of probleem op het gebied van het Personen- en Familierecht, dan nodigt Hennie u graag uit om contact met haar op te nemen.

Gerelateerde posts