Jonatan Faas

In juli 2007 is Jonatan afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds augustus 2007 is hij werkzaam als advocaat bij DeHaan Advocaten en Notarissen.

Jonatan is gespecialiseerd in het Privaatrecht, het Ondernemingsrecht en het Faillissementsrecht. In dat kader heeft hij de postacademische leergang Faillissementsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond. Jonatan pakt juridische kwesties altijd voortvarend op, in die zin dat hij snel actie onderneemt. Daarnaast is Jonatan strategisch sterk en weet hij snel juridische leerstukken te analyseren. Deze combinatie leidt ertoe dat hij bedreven is in het voeren van procedures bij de rechtbank. Om als specialist op het gebied van procederen te hebben te gelden, heeft Jonatan de Leergang Procesrecht gevolgd.


Cliënten over Jonatan op zijn Linkedin pagina:
“Jonatan heeft mij professioneel en persoonlijk ondersteund bij het tot een goed eind brengen van een ICT gerechtelijke zaak. Ik zou Jonatan Faas zeker aanbevelen.”

“Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking van de aflopen jaren. Ik zal je zeker aanbevelen waar nodig. Ik heb je leren kennen als een zeer kundige, accurate en plezierige advocaat. Altijd bereid om je (telefonisch) te woord te staan en ook om de tijd te nemen voor een gesprek wanneer dit mogelijk is. En nog steeds kan ik waar nodig op je kennis en advies terugvallen! Je was en bent echt een steun en hoop in bange dagen, waarvoor nogmaals dank.”

“In de eerste 16 maanden van je ondernemerschap in een juridisch geschil belanden is niet waar je vooraf rekening mee houdt. Wanneer dat dan toch gebeurt is het goed om de juiste ondersteuning te krijgen. Jonatan heeft mij die ondersteuning gegeven. Hij was eerlijk in zijn verwachtingen van de zaak, ook wanneer dat anders lag ten opzichte van mijn eigen verwachtingen. Jonatan is makkelijk en direct aanspreekbaar, ook op het moment dat je dat niet zou verwachten. Daar waar veel mensen in mijn omgeving aangaven dat ik weinig kans van zou slagen zou hebben in mijn zaak, heb ik samen met hem naar een bevredigend eindresultaat kunnen werken. Jonatan is "what you see is what you get"; no-nonsense en met gevoel voor persoonlijke verhoudingen!”

“Ik heb Jonatan leren kennen als een advocaat die daadkrachtig en doelgericht te werk gaat, het heft in handen neemt als de situatie daar om vraagt, maar nooit zonder de wens van zijn cliënt in het oog te houden. Door zijn voortvarende aanpak heeft hij kans gezien om de situatie waarin ik mij privé bevond tot een goed einde te brengen en de schade die ik daarbij leed tot een absoluut minimum te beperken.”

“Jonatan Faas heeft onze zaak snel, succesvol en met betrokkenheid behandeld. Bij deze: Bedankt!”

“Jonatan heeft een zaak voor onze vereniging tot een goed einde gebracht. Door zijn inbreng en zorgvuldigheid heeft dit geleid tot een schikking die voor de tennisclub zeer waardevol was.” “Aan één van de uitvalswegen van Groningen op vrijwel de hoogste etage van een modern, strak kantoorgebouw zetelt de Haan advocaten/notarissen. De ontvangst gaat vergezeld met een spectaculair, vrij zicht op de dynamische skyline van de stad Groningen. Die visie, die manier van kijken en overzicht houden staat synoniem voor de heldere en transparante werkwijze die tevens zorgt dat je als klant niet in een afgrond valt maar er voor zorgt dat je begeleid wordt in alle mogelijkheden om je recht te halen en te krijgen. Met succes! Dank Jonatan Faas.”

“Jonatan picked up the case very efficient and with a great effect. No doubt that we did win the case!” “Jonatan is een accurate en effectieve advocaat gebleken, die weet wanneer te handelen en wanneer niet. Op het moment dat hij mijn eerder slepende zaak overnam, kwam er schot in en heeft hij dit tot een succesvol einde geleid. Ik ben ook zeer gecharmeerd van zijn moderne visie op het juridische vakwerk en bovenal is Jonatan een toegankelijk vakman.”

“Jonatan Faas heeft ons meer dan uitstekend bijgestaan in een civiele procedure, met als resultaat een gesloten zaak met het recht aan onze zijde. Wij zouden Jonatan Faas dan ook ten zeerste willen aanbevelen. Jonatan, bedankt voor je geweldige inzet.”

Gerelateerde posts