Maaike de Vries

Mr. M.J. (Maaike) de Vries is advocaat verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht. Hierbij ligt de focus op letselschadezaken. Maaike heeft sinds 2004 zowel ondernemers als particulieren bijgestaan bij het verhalen van hun schade. Waaronder letsel-, brand- en aardbevingsschades.

Het belang van de cliënt, goed contact met de cliënt en een snelle handelwijze staan bij Maaike voorop. Maaike beschikt over een brede, alsook specialistische juridische kennis en een gezonde dosis creativiteit, die zij graag met u deelt.

In 2013 volgde zij met goed gevolg de specialisatieopleiding Personenschade aan de Grotius Academie van de Radboud Universiteit. Ook werd zij lid van de Vereniging van Letselschadeadvocaten. De hierbij opgedane kennis en inzichten past zij graag toe in de aan haar toevertrouwde zaken.

Kosteloos
In geval u letselschade heeft geleden, kan Maaike u in veel gevallen kosteloos bijstaan. Informeert u geheel vrijblijvend of dit in uw geval ook mogelijk is.

Rechtsgebiedenregister
Maaike de Vries heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Verzekeringsrecht
  • Letselschaderecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Gerelateerde posts