Serge Evers

Serge Evers is sinds 1 januari 2019 werkzaam als directeur bij DeHaan Advocaten en Notarissen. Hij maakt deel uit van de Raad van Bestuur.

Als directeur geeft Serge leiding aan de organisatie en is hij verantwoordelijk voor de beleidsuitvoering. “DeHaan Advocaten en Notarissen wil bekend staan om de hoge klanttevredenheid en onze uitstekende dienstverlening. Dat vind ik een geweldige ambitie", zo stelt Serge. "De klant staat bij ons centraal en we geloven dat de beste juridische hulp begint met bovengemiddelde betrokkenheid. Voor onze klanten willen we advisering en oplossingen van topniveau realiseren. Maximale klanttevredenheid maakt trots en geeft ons energie, het is wat ons drijft en verbindt. In ons dagelijks werk onderscheiden we ons door een ondernemende, klantgerichte en doelgerichte mentaliteit.”

Voor Serge bij DeHaan aan de slag ging was hij directeur bij Uitvaartverzekeraar Yarden. Eerder werkte hij voor bedrijven in de financiële en verzekeringssector, waaronder Unigarant en Aegon. Serge studeerde Commerciële Economie in Leeuwarden, Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen en hij volgde opleidingen onder andere aan de Universiteit van Amsterdam en Nyenrode Business Universiteit.