Simone Scheltinga

Simone Scheltinga is in 2010 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens en na het afronden van haar studie heeft zij gewerkt op een incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoor. Na enkele jaren heeft Simone de overstap gemaakt naar een grote verzekeringsmaatschappij, waar zij zich verder heeft gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Sinds 2017 is zij verbonden aan DeHaan Advocaten en Notarissen. In datzelfde jaar heeft Simone de specialisatie opleiding Groninger Leergang Arbeidsrecht cum laude afgerond.

Simone staat bekend als een zeer gedreven en betrokken advocaat. Met de juiste aanpak en advisering streeft zij naar het best haalbare resultaat. Bij DeHaan Advocaten en Notarissen houdt Simone zich voornamelijk bezig met het arbeidsrecht en aanverwante rechtsgebieden.

Rechtsgebiedenregister
Simone Scheltinga heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende rechtsgebied geregistreerd:

  • Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. 

Gerelateerde posts