Waardedaling door aardbevingen claimen

Waardedaling door aardbevingen claimen

Waardedaling van uw woning claimen kan nog steeds

U kunt nog altijd compensatie van de NAM eisen voor de waardedaling van uw woning. Stichting WAG neemt geen nieuwe deelnemers (door overeenkomst met de NAM). U kunt zich rechtstreeks aanmelden bij De Haan Advocaten & Notarissen, die de procedures voor Stichting WAG gewonnen heeft. Door de gewonnen procedures staat definitief vast dat de NAM aansprakelijk is voor de waardedaling door aardbevingen en dat de NAM die moet vergoeden.

Schrijf u nu in, dan ontvangt u van ons de informatie over hoe u uw claim compleet kunnen maken en dan kunt u bepalen of u deze wilt indienen.

 

Als advocaat van Stichting WAG (Waardedaling door Aardbevingen Groningen) wonnen wij alle procedures tegen de NAM. Hierdoor staat definitief vast dat de NAM aansprakelijk is voor de waardedaling door aardbevingen en dat de NAM die moet vergoeden. Wegens overeenstemming met de NAM neemt Stichting WAG geen nieuwe deelnemers meer aan. Waardedaling van uw woning kunt u echter nog steeds claimen: schrijf u hieronder in en ontvang van ons de informatie over hoe u uw claim compleet kunt maken. U bepaalt vervolgens zelf of u deze wil indienen.

Waardedaling door aardbevingen claimen

    • TEKST VANAF PAGINA

    Deel deze pagina