Advocaat-medewerker aanbestedingsrecht

Advocaat-medewerker aanbestedingsrecht

 • 1 FTE
 • Zwolle

Ons kantoor groeit, daarom zijn we op zoek naar kandidaten die met ons mee willen groeien. Heb jij de ambitie om het succes van De Haan Advocaten & Notarissen nog groter te maken?

Voor onze vestiging in Zwolle zoeken we een:

Advocaat-medewerker aanbestedingsrecht

We zoeken een enthousiaste en gedreven advocaat-medewerker voor 40 uur per week, die aantoonbare ervaring heeft binnen het aanbestedingsrecht. Omdat je onderdeel gaat uit maken van de sectie mededingings- & aanbestedingsrecht is het hebben van kennis en ervaring binnen het mededingingsrecht of de wil om je daarin verder te verdiepen een absolute pré. Daarnaast ben je in staat om complexe aanbestedingskwesties op te lossen en cliënten zelfstandig bij te staan.

Wij ondersteunen en adviseren namelijk niet alleen aanbestedende diensten over de te nemen stappen, de te voeren procedures en op te stellen documenten, maar begeleiden ook inschrijvers bij het opstellen, toetsen en/of indienen van aanbestedingsdocumenten. Wij hebben veel ervaring met procederen in aanbestedingsgeschillen. Doordat wij zowel aanbestedende diensten als inschrijvers bijstaan, kunnen wij geschillen vanuit diverse invalshoeken benaderen en proberen wij bij te sturen voordat er een conflict kan ontstaan. De sectie heeft een ambitieus groeiplan voor de komende jaren en zoekt een gedreven medewerker die zijn of haar steentje daaraan kan bijdragen.

De Haan Advocaten & Notarissen

Bij De Haan Advocaten & Notarissen helpen wij bedrijven en instellingen zoals we zelf geholpen willen worden. We stellen hoge eisen aan onszelf, om voor onze cliënten adviezen en oplossingen van het hoogste niveau te kunnen realiseren. We willen het beste uit onszelf halen, als individu en als collectief. Daarom helpen en inspireren we elkaar, met een ondernemende, proactieve, can-do mentaliteit. Aandacht voor elkaar, maar ook aandacht voor de cliënten in de breedste zin van het woord staat daarbij voorop.

We werken vanuit verschillende locaties. Onze noordelijke wortels kleuren onze aard: nuchter, ondernemend en bovengemiddeld betrokken bij de uitdagingen, zorgen en problemen van onze cliënten. Het heeft ons gemaakt tot een gewaardeerd kantoor van inmiddels ruim negentig specialisten: advocaten, (kandidaat-)notarissen en juristen.

Wij bieden

Bij De Haan Advocaten & Notarissen beland je in een voortvarende en professionele organisatie. Persoonlijke ontwikkeling en een informele, persoonlijke werkwijze staan bij ons centraal. Wij bieden je een inspirerende, kansrijke en vooral levendige werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke groei.

Opleiding, kennis, ervaring

 • Afgeronde WO-opleiding Nederlands Recht (o.a. aanbestedingsrecht)
 • Een afgeronde advocaatstage verklaring
 • Aantoonbare ervaring in het aanbestedingsrecht
 • Kennis en ervaring binnen het mededingingsrecht of de wil om je daarin te verdiepen is een pré
 • Bereid om specialisatie opleidingen te volgen
 • Klantgerichte houding
 • Enthousiaste, gedreven en efficiënte instelling.

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en spreekt werken bij ons kantoor jou aan? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail je motivatie en je CV naar vacatures@dehaanlaw.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze HR-manager, Jeanet Kolthof of het sectiehoofd mededingings- & aanbestedingsrecht, Arnold Appelman. Jeanet is te bereiken op 050 5757 407 of 06 46 13 27 80. Arnold is te bereiken op 06 11 33 49 65.

Sollicitatieformulier

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  Deel deze pagina