Advocaat-medewerker civiel recht / ondernemingsrecht Zwolle

Advocaat-medewerker civiel recht / ondernemingsrecht Zwolle

 • 1
 • Zwolle

Ons kantoor groeit, daarom zijn we op zoek naar kandidaten die met ons mee willen groeien. Heb jij de ambitie om het succes van De Haan Advocaten & Notarissen nog groter te maken?

Voor de civiele en ondernemingsrechtelijke praktijk bij De Haan Stein Advocaten in Zwolle zoeken we een advocaat-medewerker civiel recht / ondernemingsrecht.

De te behandelen zaken hebben met name betrekking op ondernemingsrechtelijke vraagstukken op het gebied van strategische en juridische adviezen in de wereld van “Corporate Finance.” Ons kantoor staat in dat kader het grootzakelijk bedrijfsleven in deze regio bij. Je adviseert onder meer bij overnames en transacties, maar staat ook ondernemers bij in conflicten in een civiele procedure, waaronder de Ondernemingskamer.

Je werkt al minstens drie jaar in de advocatuur. Je bent gespecialiseerd in civiel recht en je hebt affiniteit met ondernemingsrecht.

De Haan Advocaten & Notarissen
Bij De Haan Advocaten & Notarissen helpen wij bedrijven en instellingen zoals we zelf geholpen willen worden. We stellen hoge eisen aan onszelf, om voor onze cliënten advisering en oplossingen van het hoogste niveau te kunnen realiseren. We willen het beste uit onszelf halen, als individu en als collectief. Daarom helpen en inspireren we elkaar, met een ondernemende, proactieve, can-do mentaliteit.

We werken vanuit verschillende locaties. Onze noordelijke wortels kleuren onze aard: nuchter, ondernemend en bovengemiddeld betrokken bij de uitdagingen, zorgen en problemen van onze cliënten. Het heeft ons gemaakt tot een gewaardeerd kantoor van inmiddels ruim negentig specialisten: advocaten, (kandidaat-)notarissen en juristen.

Wij bieden
Bij De Haan Advocaten & Notarissen beland je in een voortvarende en professionele organisatie. Persoonlijke ontwikkeling en een informele, persoonlijke werkwijze staan bij ons centraal. Wij bieden je een inspirerende, kansrijke en vooral levendige werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke groei.

Opleiding, kennis, ervaring

 • Afgeronde WO-opleiding Nederlands Recht
 • Drie tot vijf jaar ervaring als advocaat of bedrijfsjurist in dossierbehandeling
 • Klantgerichte houding
 • Enthousiaste, gedreven en efficiënte instelling

Meer informatie
Ben jij geïnteresseerd in deze functie en spreekt werken bij ons kantoor jou aan? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail je motivatie en je CV naar vacatures@dehaanlaw.nl.
 
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Manager P&O, Jeanet Kolthof. Jeanet is te bereiken op 050 5757 407 of 06 46 13 27 80.

Sollicitatieformulier

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  Deel deze pagina