Advocaat-stagiair civiel recht Almere

Advocaat-stagiair civiel recht Almere

 • 1,0 FTE
 • Almere

De Haan Advocaten & Notarissen zoekt op korte termijn een advocaat-stagiair voor de civiele praktijk in Almere. Om de sectie te versterken zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven advocaat-stagiair. Dat je vakinhoudelijke kwaliteiten hebt staat hierbij voorop.

In verband met uitbreiding van de civiele sectie in Almere zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven advocaat-stagiair, die civielrechtelijk is afgestudeerd en tijdens de studie een studentstage heeft voltooid (of vergelijkbare ervaring). Je wordt ingezet in de civiele praktijk, waarin je onder supervisie van een ervaren advocaat adviezen schrijft en procedures voert in zaken van uiteenlopende civiele kwesties. Je hebt bij voorkeur affiniteit met bouwrecht. Als advocaat-stagiair krijg je binnen ons kantoor snel je eigen zaken en je eigen cliënten. Uiteraard onder begeleiding van meer ervaren collega’s, zoals je patroon.

Wij bieden
Wij bieden je een inspirerende, kansrijke en vooral levendige werkomgeving. Binnen onze ambitieuze bedrijfscultuur krijg je de mogelijkheid om vorm en inhoud te geven aan je eigen praktijk. Jouw initiatieven en ideeën zijn daarbij meer dan welkom. Uiteraard volg je tijdens je stage de beroepsopleiding van de Orde van Advocaten en daarnaast bieden ook uitgebreide interne opleidingsmogelijkheden aan. Je maakt verder de eerste twee jaar van je stage deel uit van een eigen sectie voor advocaat-stagiaires: de sectie praktijkleer, waarin met name praktische zaken aangaande het voeren van praktijk aan de orde komen, zoals trainingen schrijfvaardigheid, onderhandelen of acquisitie.

De Haan Advocaten & Notarissen
Werken bij De Haan Advocaten & Notarissen betekent werken bij de grootste juridische dienstverlener van de Noordelijke provincies. Daarnaast behoren wij, met 160 medewerkers, tot de top-20 grootste advocaten- en notariskantoren van ons land. Al onze medewerkers zijn stuk voor stuk sterke en gedreven specialisten die niet bang zijn om durf te tonen en te strijden voor de belangen van onze cliënten. Ze werken elke dag vol passie en creativiteit vanuit 7 locaties boven de rivieren, zo zijn we altijd dichtbij de cliënt! We werken samen met de cliënt, in plaats van voor de cliënt, om het beste resultaat te behalen.

Ons kantoor kenmerkt zich door de wil om te innoveren. We anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en verdiepen ons vandaag al in de ontwikkelingen waar de cliënt morgen mee te maken kan krijgen. Daarnaast vinden we onze eigen ontwikkeling erg belangrijk. Niet alleen de ontwikkeling van ons kantoor, maar juist ook van onze medewerkers. Mensen krijgen bij ons de kans zich te ontwikkelen. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Heb jij een goed idee, dan word je gefaciliteerd om van dit idee een succes te maken.

Bij De Haan Advocaten & Notarissen beland je in een dynamische en professionele organisatie. Persoonlijke ontwikkeling en een informele, persoonlijke werkwijze staan bij ons centraal. Dat stimuleren we ook!

Geïnteresseerd?
Ben jij geïnteresseerd in deze functie en spreekt ons kantoor je aan? Mail dan je motivatie, je CV en cijferlijst naar vacatures@dehaanlaw.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met onze personeelsmanager Eveline Kuiper (0646614480).

Sollicitatieformulier

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  Deel deze pagina