Aspirant partner arbeidsrecht Groningen

Aspirant partner arbeidsrecht Groningen

 • 1,0
 • Groningen

De Haan Advocaten & Notarissen zoekt een ervaren advocaat arbeidsrecht voor de vestiging Groningen. Wil jij met een gezonde drive en focus de arbeidsrecht praktijk in Groningen verder opzetten en uitbouwen? Wij zien je graag komen!

We zoeken een enthousiaste en gedreven advocaat. Dat je vakinhoudelijke kwaliteiten hebt, staat voorop. Je hebt de Grotius (of vergelijkbare) specialisatie opleiding arbeidsrecht of bent hier mee bezig. Je bent toe aan een volgende stap en je hebt de ambitie om partner te worden binnen ons kantoor. Het traject van aspirant partner naar partner kan in drie tot vier jaar zijn doorlopen. Je wilt graag met een team van gespecialiseerde advocaten arbeidsrecht de praktijk binnen het kantoor verder ontwikkelen.

Wij bieden
Bij De Haan Advocaten & Notarissen beland je in een dynamische en professionele organisatie. Persoonlijke ontwikkeling en een informele, persoonlijke werkwijze staan bij ons centraal. Dat stimuleren we ook!

Wij bieden je een inspirerende, kansrijke en vooral levendige werkomgeving en mooie cliënten. Binnen onze ambitieuze bedrijfscultuur krijg je de mogelijkheid om vorm en inhoud te geven aan je eigen praktijk. Jouw initiatieven en ideeën zijn daarbij meer dan welkom. Wij bieden jaarlijks diverse incompanytrainingen aan, ook op het gebied van het arbeidsrecht.

De sectie arbeidsrecht bestaat uit een professioneel en gedreven team van advocaten, werkzaam vanuit de verschillende vestigingen. Maandelijks komen de advocaten arbeidsrecht bijeen voor sectie-overleg, het bespreken van jurisprudentie en om acties op het gebied van acquisitie te bespreken.

De Haan Advocaten & Notarissen
Onze vijfenzeventig advocaten en tien (kandidaat-)notarissen werken vanuit locaties in Groningen, Leeuwarden, Almere, Assen, Zwolle en Hamburg. In Groningen hebben we bovendien een strafrechtkantoor. Ons team van juristen werkt intensief samen met onze ruim tachtig ervaren medewerkers. Kwaliteit en klanttevredenheid zijn voor ons belangrijke speerpunten.

Naast grootste juridische dienstverlener van de Noordelijke provincies en Top 20-kantoor (Stand van de Advocatuur 2016), mogen we ons nu ook één van de meest gewilde werkgevers van Nederland noemen. De Haan Advocaten en Notarissen staat op de 8ste plaats in de Top 50 van meest gewilde juridische werkgevers van 2016 (onderzoek Universum Global) Wij staan midden in de maatschappij en zijn betrokken bij de regio. Dit uit zich onder andere in het sponsorschap van Culturele Hoofdstad van Europa 2018. We zijn niet alleen sponsor van dit evenement, maar ook Official Juridische Dienstverlener

Meer informatie
Ben jij geïnteresseerd in deze functie en spreekt ons kantoor jou aan? Mail dan je motivatie en je CV naar vacatures@dehaanlaw.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze personeelsmanager Eveline Kuiper. Eveline is te bereiken op 06 466 144 80. Je kunt ook contact opnemen met mr. Nelly Paanakker, sectievoorzitter arbeidsrecht, via 06 29 55 51 25.

Sollicitatieformulier

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  Deel deze pagina