Gevorderd advocaat-stagiaire strafrecht (Groningen Turfsingel)

Gevorderd advocaat-stagiaire strafrecht (Groningen Turfsingel)

 • 1
 • Groningen

OM IN DE TOP-10 STRAFRECHTADVOCATEN TE KOMEN MOET JE WEL EEN GOEDE SPRINGPLANK HEBBEN

Strafrechtadvocaten kennen de lijstjes wel.

Hoewel De Haan Strafrechtadvocaten vanuit Groningen steeds meer landelijke aandacht en dus cliënten verwerft, ligt onze focus in eerste instantie, elke dag opnieuw, op het intensief en uitermate deskundig bijstaan van onze cliënten. Dat neemt echter niet weg dat ons gespecialiseerde kantoor - onderdeel van De Haan Advocaten & Notarissen - onze nieuwe advocaat-stagiaire veel mogelijkheden biedt om zichzelf binnen het specialisme strafrecht maximaal te ontplooien en een eigen, succesvolle praktijk inhoud en vorm te geven. Naam en faam op te bouwen. Want de strafrechtadvocaten van De Haan zijn ambitieus. We willen de reputatie van ons kantoor nog verder uitbouwen. We hebben de slagkracht, we hebben de mogelijkheden én een uitgesproken toekomstvisie. We ervaren dat door het veranderende politieke klimaat het belang van de strafrechtadvocaat cruciaal is. En de sfeer op - en de mores van - een kantoor een belangrijke voorwaarde is voor het gezamenlijke én individuele succes. Ook daarom is het profiel van onze nieuwe collega, de gevorderde advocaat-stagiaire, ook zo belangrijk.

Profiel

Je bent net zo ambitieus als wij, initiatiefrijk en vasthoudend. Je kunt je vakinhoudelijke kwaliteiten staven met diverse voorbeelden en je - en dat is het allerbelangrijkste - bent toe aan een volgende stap. Toe aan een podium waarop je al je vaardigheden kwijt kunt en kunt verzilveren. Je bent kritisch, gedreven en strafrecht is je grote passie. Je hebt twee of drie jaar zittings- en proceservaring.

Van gedachten wisselen?

Herken je de diverse zaken in ons verhaal? In dat geval nodigen we je van harte uit om van gedachten te komen wisselen. Over ons vak, ons kantoor en de mogelijkheden die we in petto hebben. Mail ons in dat geval via het mailadres vacatures@dehaanlaw.nl. Je kunt ook direct contact opnemen met mr. Maartje Schaap, vestigingsleider Turfsingel te Groningen (06 551 90 113), of met Jeanet Kolthof, manager P&O (06 461 32 780).

Welkom bij De Haan Strafrechtadvocaten.

Sollicitatieformulier

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  Deel deze pagina