Jurist algemeen civiel recht

Jurist algemeen civiel recht

 • 1
 • Zwolle

Ons kantoor groeit, daarom zijn we op zoek naar kandidaten die met ons mee willen groeien. Heb jij de ambitie om het succes van De Haan Advocaten & Notarissen nog groter te maken?

Voor onze vestiging in Zwolle zoeken we een:

Jurist algemeen civiel recht  

We zoeken een enthousiaste en gedreven jurist met – bij voorkeur – ervaring in het bijstaan van cliënten. Je hebt bijvoorbeeld ervaring opgedaan in dienst van een rechtsbijstandsverzekeraar, advocatenkantoor, brancheorganisatie etc. Je maakt onderdeel uit van een team waarin voor heel het kantoor zaken worden behandeld in opdracht van rechtsbijstandsverzekeraars. Je gaat zelfstandig zaken behandelen, je hebt je eigen zaken en cliënten en werkt nauw samen met de andere advocaten en juristen in je team. De inhoud van de zaken is divers, van bestuurdersaansprakelijkheid tot bouwzaken, van koop tot incassering, en alles er tussenin. Je wordt goed begeleid en ingewerkt en bouwt brede ervaring op als belangenbehartiger.

De Haan Advocaten & Notarissen

Bij De Haan Advocaten & Notarissen helpen wij bedrijven en instellingen zoals we zelf geholpen willen worden. We stellen hoge eisen aan onszelf, om voor onze cliënten advisering en oplossingen van het hoogste niveau te kunnen realiseren. We willen het beste uit onszelf halen, als individu en als collectief. Daarom helpen en inspireren we elkaar, met een ondernemende, proactieve, can-do mentaliteit.

We werken vanuit verschillende locaties. Onze noordelijke wortels kleuren onze aard: nuchter, ondernemend en bovengemiddeld betrokken bij de uitdagingen, zorgen en problemen van onze cliënten. Het heeft ons gemaakt tot een gewaardeerd kantoor van inmiddels ruim negentig specialisten: advocaten, (kandidaat-)notarissen en juristen.

Wij bieden

Bij De Haan Advocaten & Notarissen beland je in een voortvarende en professionele organisatie. Persoonlijke ontwikkeling en een informele, persoonlijke werkwijze staan bij ons centraal. Wij bieden je een inspirerende, kansrijke en vooral levendige werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke groei.

Opleiding, kennis, ervaring

 • Afgeronde WO-opleiding Nederlands Recht of HBO-rechten
 • Werkervaring is geen vereiste, maar wel een pré
 • Klantgerichte houding
 • Enthousiaste, gedreven en efficiënte instelling

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en spreekt werken bij ons kantoor jou aan? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail je motivatie en je CV naar vacatures@dehaanlaw.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Manager P&O, Jeanet Kolthof. Jeanet is te bereiken op 050 5757 407 of 06 46 13 27 80.

Sollicitatieformulier

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  Deel deze pagina