Jurist letselschade

Jurist letselschade

 • 1,0 FTE
 • Groningen

Ons kantoor groeit, daarom zijn we op zoek naar kandidaten die met ons mee willen groeien. Heb jij de ambitie om het succes van De Haan Advocaten & Notarissen nog groter te maken?

Voor de sectie letselschade op onze vestiging in Groningen zoeken wij een:

Jurist letselschade voor 40 uur per week

Onze letselschadepraktijk maakt op dit moment een mooie groei door. Daarom zijn wij op zoek naar versterking van de sectie letselschade. Heb jij ervaring op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en letselschade, ben jij in staat om dossiers op hun feitelijke en juridische merites te beoordelen? En kan je feitenmateriaal verzamelen, schade in kaart te brengen en ben jij in staat cliënten goed te woord te staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je juridische kennis en vaardigheden zijn bovengemiddeld. Je bent vindingrijk, gedreven en hebt bij voorkeur ervaring met het bijstaan van cliënten. Je wordt hierbij begeleid door een ervaren collega.

De Haan Advocaten & Notarissen

 Bij De Haan Advocaten & Notarissen helpen wij bedrijven en instellingen zoals we zelf geholpen willen worden. We stellen hoge eisen aan onszelf, om voor onze cliënten adviezen en oplossingen van het hoogste niveau te kunnen realiseren. We willen het beste uit onszelf halen, als individu en als collectief. Daarom helpen en inspireren we elkaar, met een ondernemende, proactieve, can-do mentaliteit. Aandacht voor elkaar, maar ook aandacht voor de cliënten in de breedste zin van het woord staat daarbij voorop.

We werken vanuit verschillende locaties. Onze noordelijke wortels kleuren onze aard: nuchter, ondernemend en bovengemiddeld betrokken bij de uitdagingen, zorgen en problemen van onze cliënten. Het heeft ons gemaakt tot een gewaardeerd kantoor van inmiddels ruim negentig specialisten: advocaten, (kandidaat-)notarissen en juristen.

Wij bieden

Bij De Haan Advocaten & Notarissen beland je in een voortvarende en professionele organisatie. Persoonlijke ontwikkeling en een informele, persoonlijke werkwijze staan bij ons centraal. Wij bieden je een inspirerende, kansrijke en vooral levendige werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke groei.

Wat vragen wij?

 • Afgeronde opleiding HBO-rechten
 • Klantgerichte houding
 • Enthousiaste, gedreven en efficiënte instelling
 • Communicatieve en sociale vaardigheden
 • Je beschikt over rekenkundig inzicht

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en spreekt werken bij ons kantoor jou aan? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail je motivatie en je CV naar vacatures@dehaanlaw.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze HR-manager, Jeanet Kolthof. Jeanet is te bereiken op 050 5757 407 of 06 46 13 27 80.

Sollicitatieformulier

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  Deel deze pagina