Jurist/advocaat-stagiair arbeidsrecht

Jurist/advocaat-stagiair arbeidsrecht

  • 1,0
  • Groningen

Ben jij ambitieus genoeg om het succes van De Haan Advocaten & Notarissen nog groter te maken?

Wij zijn op zoek naar een:

Jurist/advocaat-stagiair arbeidsrecht, voor 40 uur per week

Op onze vestiging Groningen, sectie arbeidsrecht, is een plek vrij voor een gedreven collega die enthousiast wordt van het arbeidsrecht. Iemand met een stevige dosis vakinhoudelijke kennis en oog voor kwaliteit. Herken jij jezelf hierin?

Dit vragen wij

Je hebt een afgeronde WO-opleiding Nederlands Recht. Je mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden zijn uitstekend. Vanzelfsprekend heb je affiniteit met het arbeidsrecht en ben je klantgericht. Als je ook nog eens efficiënt werkt, pas je helemaal in ons plaatje!

Dit bieden wij jou

Zoek je een omgeving waar jij kunt groeien? Dan zit je bij ons goed! De Haan Advocaten & Notarissen is een voortvarende en professionele organisatie, en tegelijkertijd informeel en persoonlijk. Bij ons is veel ruimte voor zelfontwikkeling. Wij bieden jou een kansrijke en levendige werkomgeving, waar je helemaal tot je recht komt.

Over De Haan Advocaten & Notarissen

Ons uitgangspunt is: we helpen bedrijven en instellingen zoals we zelf geholpen willen worden. Proactief en met een hands-on-mentaliteit. Onze cliënten mogen rekenen op adviezen en oplossingen van het hoogste niveau. Dat kan alleen als we het beste uit onszelf halen; als individu én als team. Daarom ondersteunen en inspireren we elkaar.

De Haan Advocaten & Notarissen heeft vestigingen op meerdere locaties, met in totaal 150 medewerkers, waarvan 90 advocaten, (kandidaat)notarissen en juristen. Wij geloven dat échte aandacht het verschil maakt. Daarmee bedoelen we: méér dan gemiddeld betrokken en toegewijd zijn bij de uitdagingen, zorgen en problemen van onze cliënten, en altijd in verbinding. Cliënten waarderen ons met een 8.2. Daar zijn we trots op!

Hebben wij je interesse gewekt?

We nodigen je van harte uit om onderstaand contactformulier in te vullen. Of mail je motivatie en CV naar: vacatures@dehaanlaw.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jeanet Kolthof, HR-manager, telefoon: 050 - 575 74 07 of 06 - 46 13 27 80, of met Nelly Paanakker, advocaat arbeidsrecht, telefoon: 06 - 29 55 51 25.

Deel deze pagina