Kandidaat-notaris ondernemingsrecht

Kandidaat-notaris ondernemingsrecht

 • 1,0
 • Leeuwarden

De Haan Advocaten & Notarissen zoekt een ervaren kandidaat-notaris ondernemingsrecht voor de vestiging Leeuwarden. Wil jij je met een gezonde drive en focus bijdragen om het notariaat Leeuwarden verder uit te bouwen? Wij zien je graag komen!

We zoeken een enthousiaste en gedreven kandidaat-notaris. Dat je vakinhoudelijke kwaliteiten hebt staat voorop. Je hebt ruime ervaring opgedaan op het gebied van het ondernemingsrecht. Je wilt je graag verder specialiseren in het ondernemingsrecht door middel van een Grotius, of je hebt deze onlangs afgerond.

Je bent sterk in het aanboren van (nieuwe) relaties, je hebt een commerciële drive en gaat daadwerkelijk een bijdrage leveren om de praktijk verder uit te bouwen. Je ziet het als een uitdaging om het notariaat in Leeuwarden te gaan versterken. Je hebt ervaring als kandidaat-notaris. Je hebt een netwerk in Friesland en/of kunt snel een netwerk gaan opbouwen door je Friese roots.

Wij bieden
Bij De Haan Advocaten & Notarissen beland je in een voortvarende en professionele organisatie. Persoonlijke ontwikkeling en een informele, persoonlijke werkwijze staan bij ons centraal. Dat stimuleren we ook! Naast grootste juridische dienstverlener van de Noordelijke provincies en Top 20-kantoor (Stand van de advocatuur 2017), mogen we ons nu ook één van de meest gewilde juridische werkgevers van Nederland noemen. De Haan Advocaten & Notarissen staat op de 12e plaats in de Top 50 van meest gewilde juridische werkgevers van 2017 (onderzoek Universum Global). Wij staan midden in de maatschappij en betrokken bij de regio, dit uit zich onder meer in het sponsoren van de Culturele Hoofdstad 2018 in Leeuwarden.

Wij bieden je een inspirerende, kansrijke en vooral levendige werkomgeving. Binnen onze ambitieuze bedrijfscultuur krijg je de mogelijkheid om vorm en inhoud te geven aan je eigen praktijk. Jouw initiatieven en ideeën zijn daarbij meer dan welkom. Wij bieden jaarlijks diverse incompanytrainingen aan, ook op het gebied van het ondernemingsrecht.

We bieden daarnaast goede arbeidsvoorwaarden, veel ruimte om kennis te delen met specialisten en goede opleidingsmogelijkheden.

De Haan Advocaten & Notarissen
Werken bij De Haan Advocaten & Notarissen betekent werken bij de grootste juridische dienstverlener van de Noordelijke provincies. Ons notariaat bestaat uit thans uit vijf notarissen, twee toegevoegd notarissen en drie kandidaat-notarissen.  Daarnaast behoren wij, met 160 medewerkers, tot de top-20 grootste advocaten- en notariskantoren van ons land. Al onze medewerkers zijn stuk voor stuk sterke en gedreven specialisten die niet bang zijn om durf te tonen en te strijden voor de belangen van onze cliënten. Ze werken elke dag vol passie en creativiteit vanuit zeven locaties boven de rivieren, zo zijn we altijd dichtbij de cliënt! We werken samen met de cliënt, in plaats van voor de cliënt, om het beste resultaat te behalen.

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd in deze functie en spreekt ons kantoor jou aan? Vul dan onderstaand contactformulier in of stuur een e-mail met je motivatie en CV naar vacatures@dehaanlaw.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met onze personeelsmanager Jeanet Kolthof. Jeanet is te bereiken op 06 46 13 27 80.

Sollicitatieformulier

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  Deel deze pagina