Manager P&O

Manager P&O

 • 1,0
 • Groningen

Functieomschrijving

We zoeken een energieke en gedreven manager P&O voor 40 uur per week. Wil jij werken bij een ondernemend en klantgericht bedrijf met een proactieve mentaliteit? Dan ben jij de manager P&O waar wij naar op zoek zijn! Je hebt tenminste vijf jaar werkervaring als manager P&O en je bent in staat om samen met ons verder te werken aan de groeistrategie en de doorvertaling van onze toekomstvisie in personeels- en organisatiebeleid.

Wat ga je doen

Vanuit een heldere visie op het vakgebied HRM het ontwikkelen en uitvoeren van het personeelsbeleid. Het beleid is gericht op uitstekend functionerende advocaten, juristen en (kandidaat) notarissen. Daarnaast is een goed werkende staforganisatie van belang. De manager P&O is eindverantwoordelijk voor de afdeling P&O en stuurt rechtstreeks een P&O assistent aan.

Je adviseert de Raad van Bestuur ten aanzien van personeels- en organisatievraagstukken. Ook ben je sparringpartner van de organisatie en adviseer en ondersteun je bij (complexe) vraagstukken op het gebied van organisatieontwikkeling en HR.  Je bent regelmatig in gesprek om te luisteren naar wat zij nodig hebben om de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast ben je als manager P&O ook verantwoordelijk voor verwerking van arbeidsovereenkomsten en documentatie. Ook onderhoud je contacten met derden zoals arbodienst, salarisadministratie en UWV. Je draagt zorg voor ontwikkeling van medewerkers en ondersteunt leidinggevenden in het begeleiden en coachen hiervan. De manager P&O rapporteert aan de directeur. Voor arbeidsmarkt communicatie is regelmatig overleg met de manager marketing & sales.

De Haan Advocaten & Notarissen

Bij De Haan Advocaten & Notarissen helpen wij bedrijven en instellingen zoals we zelf geholpen willen worden. Maximale klanttevredenheid maakt trots en geeft ons energie, het is wat ons drijft en verbindt. We stellen hoge eisen aan onszelf, om voor onze cliënten adviezen en oplossingen van het hoogste niveau te kunnen realiseren. We willen het beste uit onszelf halen, als individu en als collectief. Daarom helpen en inspireren we elkaar, met een ondernemende, doelgerichte, klantgerichte mentaliteit. Aandacht voor elkaar, maar ook aandacht voor de cliënten in de breedste zin van het woord staat daarbij voorop.

We werken vanuit verschillende locaties, waaronder Groningen, Leeuwarden, Zwolle en Schiphol. In de afgelopen 40 jaar zijn we gegroeid van eenmanspraktijk naar de grootste juridische dienstverlener van Noord-Nederland. Met 125 medewerkers behoren wij tot de top 20 van de grootste advocaten en notariskantoren van ons land. Met meer dan 70 advocaten, (kandidaat) notarissen en juristen hebben wij alle specialisaties in huis. Daarnaast zijn er advocaten gespecialiseerd in zowel het Duits als het Nederlands recht en bevoegd om in heel Duitsland te procederen. Ons kantoor kenmerkt zich door de wil om te innoveren. We anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en verdiepen ons vandaag al in de ontwikkelingen waar de cliënt morgen mee te maken kan krijgen. Kwaliteit, toegankelijkheid, efficiëntie en kostenbeheersing zijn voor ons belangrijke speerpunten.

Wij bieden

Bij De Haan Advocaten & Notarissen beland je in een voortvarende en professionele organisatie. Persoonlijke ontwikkeling en een informele, persoonlijke werkwijze staan bij ons centraal. Wij bieden je een inspirerende, kansrijke en vooral levendige werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke groei.

Opleiding, kennis, ervaring

 • Afgeronde HRM-opleiding en ruime ervaring in HR-management, bij voorkeur in zakelijke dienstverlening
 • Minimaal vijf jaar werkervaring op het vlak van personeel en organisatie
 • Leidinggevende ervaring is een pré
 • Evenwichtige persoonlijkheid met resultaatgerichte instelling
 • Goed kunnen schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel werk- en denkniveau
 • Strategisch en beleidsmatig werken en haalt ook voldoening in meer operationele werkzaamheden
 • HBO of academisch werk- en denkniveau
 • Inzicht in en gevoel voor de politiek bestuurlijke context en de daarbij horende besluitvormingsprocessen
 • Interne netwerker en kan vertrouwen opbouwen op elk niveau
 • Dienstverlenende instelling, integer en respectvol handelen
 • Energiek, gedreven en een efficiënte instelling

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en spreekt werken bij ons kantoor jou aan? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail je motivatie en je CV naar vacatures@dehaanlaw.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze directeur, Serge Evers, 06-53707451.

Sollicitatieformulier

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  Deel deze pagina