Notarieel medewerker

Notarieel medewerker

 • 1 FTE
 • Leeuwarden

Ons kantoor groeit, daarom zijn we op zoek naar kandidaten die met ons mee willen groeien. Heb jij de ambitie om het succes van De Haan Advocaten & Notarissen nog groter te maken?

Voor ons notariaat op de vestiging Leeuwarden zijn wij op zoek naar een:

Notarieel medewerker

We zoeken een enthousiaste en ervaren notarieel medewerker voor 32 - 40 uur per week voor de sectie familierecht. Als notarieel medewerker ben je verantwoordelijk voor het opstellen van conceptakten, het zelfstandig uitvoeren van correspondentie en het administratief afhandelen van gepasseerde akten. Daarnaast behoort het voorbereiden van dossiers en de nazorg van dossiers tot jouw takenpakket. Je hebt veelvuldig contact met cliënten en fungeert als eerste aanspreekpunt ten behoeve van dossierbehandeling. Onder verantwoordelijkheid van de notaris ben je in staat als zelfstandig dossierbehandelaar te opereren.

De Haan Advocaten & Notarissen

Bij De Haan Advocaten & Notarissen helpen wij bedrijven en instellingen zoals we zelf geholpen willen worden. We stellen hoge eisen aan onszelf, om voor onze cliënten advisering en oplossingen van het hoogste niveau te kunnen realiseren. We willen het beste uit onszelf halen, als individu en als collectief. Daarom helpen en inspireren we elkaar, met een ondernemende, proactieve, can-do mentaliteit.

We werken vanuit verschillende locaties. Onze noordelijke wortels kleuren onze aard: nuchter, ondernemend en bovengemiddeld betrokken bij de uitdagingen, zorgen en problemen van onze cliënten. Het heeft ons gemaakt tot een gewaardeerd kantoor van inmiddels ruim negentig specialisten: advocaten, (kandidaat-)notarissen en juristen.

Wij bieden

Bij De Haan Advocaten & Notarissen beland je in een voortvarende en professionele organisatie. Persoonlijke ontwikkeling en een informele, persoonlijke werkwijze staan bij ons centraal. Wij bieden je een inspirerende, kansrijke en vooral levendige werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke groei.

Opleiding, kennis, ervaring

 • Minimaal mbo-niveau;
 • Ongeveer twee jaar recente werkervaring als Notarieel medewerker;
 • Affiniteit met familierecht;
 • Accuraat en een hands-on mentaliteit;
 • Kennis van notariële softwarepakketten.

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en spreekt werken bij ons kantoor jou aan? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail je motivatie en je CV naar vacatures@dehaanlaw.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met notaris Mark Jonker Roelants tel: 058 215 11 15.

Sollicitatieformulier

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  Deel deze pagina