Notarieel secretaresse

Notarieel secretaresse

 • 1 FTE
 • Leeuwarden

Ons kantoor groeit, daarom zijn we op zoek naar kandidaten die met ons mee willen groeien. Heb jij de ambitie om het succes van De Haan Advocaten & Notarissen nog groter te maken?

Voor ons notariaat op de vestiging Leeuwarden zijn wij op zoek naar een:

Notarieel secretaresse

We zoeken een enthousiaste notarieel secretaresse voor 32 – 40 uur per week, die ervaring heeft binnen het notariaat en affiniteit heeft met het familierecht. Je gaat deel uitmaken van het notariaat in Leeuwarden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor cliënten, je beheert agenda's van de (kandidaat-) notarissen en je verricht diverse administratieve ondersteunende werkzaamheden. Bovendien draag je zorg voor het opstellen van eenvoudige akten op het gebied van familierecht. Je bent dienstverlenend ingesteld, stressbestendig en je wilt je graag verder ontwikkelen. Je kunt planmatig en efficiënt werken en je hebt een nuchtere hands-on werkmentaliteit. Je bent handig en snel met verschillende computerprogramma’s. De voorkeur gaat uit naar kandidaten die werkervaring hebben binnen het notariaat.

De Haan Advocaten & Notarissen

Bij De Haan Advocaten & Notarissen helpen wij bedrijven en instellingen zoals we zelf geholpen willen worden. We stellen hoge eisen aan onszelf, om voor onze cliënten advisering en oplossingen van het hoogste niveau te kunnen realiseren. We willen het beste uit onszelf halen, als individu en als collectief. Daarom helpen en inspireren we elkaar, met een ondernemende, proactieve, can-do mentaliteit.

We werken vanuit verschillende locaties. Onze noordelijke wortels kleuren onze aard: nuchter, ondernemend en bovengemiddeld betrokken bij de uitdagingen, zorgen en problemen van onze cliënten. Het heeft ons gemaakt tot een gewaardeerd kantoor van inmiddels ruim negentig specialisten: advocaten, (kandidaat-)notarissen en juristen.

Wij bieden

Bij De Haan Advocaten & Notarissen beland je in een voortvarende en professionele organisatie. Persoonlijke ontwikkeling en een informele, persoonlijke werkwijze staan bij ons centraal. Wij bieden je een inspirerende, kansrijke en vooral levendige werkomgeving met veel ruimte voor persoonlijke groei.

Opleiding, kennis, ervaring

 • Minimaal mbo-niveau;
 • Ervaring binnen het notariaat;
 • Affiniteit met het familierecht;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Accuraat en een hands-on mentaliteit;
 • Computervaardigheden (MS Office, Outlook).

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en spreekt werken bij ons kantoor jou aan? Vul dan onderstaand contactformulier in of mail je motivatie en je CV naar vacatures@dehaanlaw.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met notaris Mark Jonker Roelants tel: 058 215 11 15.

Sollicitatieformulier

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  Deel deze pagina