Stageplaats HBO Jurist letselschade / aansprakelijkheidsrecht Groningen

Stageplaats HBO Jurist letselschade / aansprakelijkheidsrecht Groningen

  • 1 FTE
  • Groningen

De Haan Advocaten en Notarissen zoekt een HBO stagiair voor de letselschadepraktijk Groningen. We zoeken een enthousiaste en gedreven stagiaire. Je vindt letselschade een interessant rechtsgebied. Je bent ambitieus en neemt initiatieven om van je stage een succes te maken.  Tijdens je stage word je begeleid door ervaren letselschade advocaten.

Bij De Haan Advocaten & Notarissen beland je in een voortvarende en professionele organisatie. Persoonlijke ontwikkeling en een informele, persoonlijke werkwijze staan bij ons centraal. Dat stimuleren we ook!

Wij bieden je een inspirerende, kansrijke en vooral levendige leeromgeving. Jouw initiatieven en ideeën zijn daarbij meer dan welkom.

Tijdens je stage ga jij je verder verdiepen in de rechtsgebieden aansprakelijkheidsrecht en letselschade. Je houdt je bezig met het opstellen van schadestaten, het opstellen van correspondentie, en het verdiepen in relevante jurisprudentie. Uiteraard bieden wij je de mogelijkheid om cliëntgesprekken bij te wonen of mee te gaan naar zittingen.

Je profiel

Je bent een gevorderd HBO rechtenstudent. Als persoon heb jij je al ontwikkeld door bijvoorbeeld werkervaring (bijbanen) of door je actief als student te bewegen in studie-/ studentenverenigingen. Je bent iemand die het leuk vindt om je kennis verder inhoudelijk te verdiepen, je werkt efficiënt en nauwkeurig en je kennis van het Nederlands is van een goed niveau zodat je zelfstandig eenvoudige correspondentie kunt opstellen. Je bent enthousiast en gedreven. Je woont bij voorkeur in Groningen.

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en spreekt ons kantoor je aan? Mail dan je motivatie, je CV, eventuele stagebeoordelingen en je cijferlijsten naar vacatures@dehaanlaw.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met onze personeelsmanager Jeanet Kolthof (06 46 13 27 80).

De Haan Advocaten & Notarissen

Naast grootste juridische dienstverlener van de Noordelijke provincies en Top 20-kantoor (Stand van de Advocatuur 2016), mogen we ons nu ook één van de meest gewilde werkgevers van Nederland noemen. De Haan Advocaten en Notarissen staat op de 8ste plaats in de Top 50 van meest gewilde juridische werkgevers van 2016 (onderzoek Universum Global) Wij staan midden in de maatschappij en zijn betrokken bij de regio. Dit uit zich onder andere in het sponsorschap van Culturele Hoofdstad van Europa 2018. We zijn niet alleen sponsor van dit evenement, maar ook Official Juridische Dienstverlener

Deel deze pagina