Toegevoegd-notaris ondernemingsrecht Leeuwarden

Toegevoegd-notaris ondernemingsrecht Leeuwarden

 • 1 FTE
 • Leeuwarden

De Haan Advocaten & Notarissen zoekt een ervaren kandidaat-notaris ondernemingsrecht voor de vestiging Leeuwarden. Wil jij je met een gezonde drive en focus bijdragen aan het verder uitbouwen van het notariaat Leeuwarden? Heb je de ambitie om op korte termijn benoemd te worden als toegevoegd-notaris? Wij zien je graag komen!

We zoeken een enthousiaste en gedreven kandidaat-notaris. Dat je vakinhoudelijke kwaliteiten hebt staat voorop. Je hebt ruime ervaring opgedaan op het gebied van het ondernemingsrecht en je hebt de Grotius opleiding ondernemingsrecht afgerond.

Je bent sterk in het aanboren van (nieuwe) relaties, je hebt een commerciële drive en gaat daadwerkelijk een bijdrage leveren om de praktijk verder uit te bouwen. Je ziet het als een uitdaging om het notariaat in Leeuwarden te gaan versterken. Je hebt ruime ervaring als kandidaat-notaris of bent toegevoegd-notaris. Je hebt een heldere ambitie en een visie op de toekomst van het notariaat.

Wij bieden

Bij De Haan Advocaten & Notarissen beland je in een voortvarende en professionele organisatie. Persoonlijke ontwikkeling en een informele, persoonlijke werkwijze staan bij ons centraal. Dat stimuleren we ook!

Wij bieden je een inspirerende, kansrijke en vooral levendige werkomgeving. Binnen onze ambitieuze bedrijfscultuur krijg je de mogelijkheid om vorm en inhoud te geven aan je eigen praktijk. Jouw initiatieven en ideeën zijn daarbij meer dan welkom. Wij bieden jaarlijks diverse incompanytrainingen aan, ook op het gebied van het ondernemingsrecht.

We bieden daarnaast goede arbeidsvoorwaarden, veel ruimte om kennis te delen met specialisten en goede opleidingsmogelijkheden.

De Haan Advocaten & Notarissen

Werken bij De Haan Advocaten & Notarissen betekent werken bij de grootste juridische dienstverlener van de Noordelijke provincies. Ons notariaat bestaat uit thans uit vijf notarissen, twee toegevoegd notarissen en drie kandidaat-notarissen. Daarnaast behoren wij, met 160 medewerkers, tot de top-20 grootste advocaten- en notariskantoren van ons land. Al onze medewerkers zijn stuk voor stuk sterke en gedreven specialisten die niet bang zijn om durf te tonen en te strijden voor de belangen van onze cliënten. Ze werken elke dag vol passie en creativiteit vanuit 7 locaties boven de rivieren, zo zijn we altijd dichtbij de cliënt! We werken samen met de cliënt, in plaats van voor de cliënt, om het beste resultaat te behalen.

Ons kantoor kenmerkt zich door de wil om te innoveren. We anticiperen op nieuwe ontwikkelingen en verdiepen ons vandaag al in de ontwikkelingen waar de cliënt morgen mee te maken kan krijgen. Daarnaast vinden we onze eigen ontwikkeling erg belangrijk. Niet alleen de ontwikkeling van ons kantoor, maar juist ook van onze medewerkers. Mensen krijgen bij ons de kans zich te ontwikkelen. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen initiatief en ideeën. Heb jij een goed idee, dan word je gefaciliteerd om van dit idee een succes te maken.

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie en spreekt ons kantoor jou aan? Mail dan je motivatie en je CV naar vacatures@dehaanlaw.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je ook contact opnemen met onze personeelsmanager Jeanet Kolthof. Jeanet is te bereiken op 06 46 13 27 80.

Sollicitatieformulier

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  Deel deze pagina