Ruud Glas

Ruud Glas is advocaat en partner bij DeHaan. Hij is gespecialiseerd in vastgoedrecht en heeft affiniteit met de bouwsector. Ruud heeft ruime ervaring in zowel advisering en procederen. Hij heeft bijzondere belangstelling voor civiel bouwrecht en huurrecht.

Ruud werkt namens DeHaan voor overheden, semi-overheden, aannemers, projectontwikkelaars, institutionele beleggers en vastgoedbeheerders. Hij is goed in het scheiden van hoofd en bijzaken en zijn adviezen zijn to the point en ontdaan van juridisch taalgebruik. Ook hecht hij aan snelheid en goede bereikbaarheid, waarmee in zijn ogen de cliënten het best gediend zijn. Hij heeft veel ervaring met procederen, zowel bij de gewone rechter als bij de Raad van Arbitrage voor de Bouw.

Ruud is sinds 1993 in dienst bij DeHaan en is sinds 2001 partner. Hij verzorgt workshops en webinars en is lid van de sector Vastgoed. Daarnaast is hij lid van de Vereniging van Bouwrecht Advocaten en de Vereniging van Huurrecht Advocaten.

Hij is maatschappelijk betrokken en vervult in dat verband een aantal niet-juridische bestuursfuncties, ondermeer in de culturele sector.

Wilt u een persoonlijk gesprek met Ruud over een juridisch vraagstuk, neem dan contact met hem op.

Gerelateerde posts