Jasper Gevers

Jasper Gevers werkt als advocaat bij DeHaan. Hij is voorzitter van de sectie Privacy & IT en heeft met zijn team jarenlange ervaring in het adviseren van ondernemingen en instellingen omtrent de verwerking van persoonsgegevens (GDPR), het afsluiten en beheren van (complexe) IT-contracten en het beschermen van intellectuele eigendom.

Zijn bijzondere aandacht gaat uit naar de juridische advisering van innovatie en IT trajecten. Daarnaast wordt hij regelmatig benoemd door de rechtbank als curator in faillissementen.

Jasper werk namens DeHaan veel voor zorginstellingen en zorgaanbieders, software ontwikkelaars en innovatieve ondernemingen. Een hechte relatie met zijn cliƫnten en oplossingsgerichte aanpak vindt hij belangrijk. Met een proactieve houding en een lange termijn visie treeft hij naar het beste resultaat.

Jasper is sinds 2002 werkzaam als advocaat en sinds 2005 werkzaam voor DeHaan. Hij studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft de Grotius specialisatie opleidingen Insolventierecht en Financiƫle economie voor Curatoren afgerond.

Jasper geeft geregeld lezingen en webinars en deelt zijn kennis via blogs op onze website. Daarnaast is hij gastdocent voor de Rijksuniversiteit Groningen en de Hanzehogeschool. Hij is voorzitter van de sectie Privacy & IT en lid van het sectorteam Zorg.

Lidmaatschappen:

  • De Nederlandse beroepsvereniging van Functionarissen voor Gegevensbescherming (NGFG)
  • Benelux Vereniging voor Merken- en Modellenrecht
  • Vereniging Insolventierecht Advocaten (Insolad)

Wilt u een persoonlijk gesprek met Jasper over een juridisch vraagstuk? Neem dan gerust contact met hem op.

Gerelateerde posts