Uitnodiging workshop “Actualiteiten Aanbestedingsrecht” te Zwolle/Meppel

25 maart 2019

DeHaan Advocaten en Notarissen nodigt u uit voor een workshop “Actualiteiten Aanbestedingsrecht”. Deze workshop organiseren wij zowel op donderdag 9 mei 2019 als op dinsdag 4 juni 2019 in Chateauhotel en -restaurant De Havixhorst te De Schiphorst (Meppel). Op beide data begint de workshop om 13.30 uur, inloop is mogelijk vanaf 13.00 uur. Rond 16.30 uur worden de workshops afgesloten met een aangeklede borrel.

Datum9 mei 2019
Tijdstip13:00 - 16:30 uur
LocatieMeppel

Deze workshops zijn bedoeld voor zowel inkopers, juristen en medewerkers van gemeenten, waterschappen, provincies, onderwijsinstellingen en andere aanbestedende diensten, als voor medewerkers bij bedrijven die inschrijven op aanbestedingen. De workshops zijn gericht op de praktische kant van het aanbesteden. Diverse actuele onderwerpen, zoals hoe raamovereenkomsten te gebruiken, wanneer kan en mag ik fouten in een inschrijving (laten) herstellen en hoe moet ik met uitsluitingsgronden omgaan, zullen de revue passeren.

Wij nodigen u graag uit om op een van de data deel te nemen aan de workshop en zien uw aanmelding graag tegemoet. Deelname aan de workshop is geheel kosteloos. U kunt zich aanmelden voor de workshop door een mailtje te sturen naar workshop@dehaanlaw.nl. Aanmelden kan tot 1 week voor de geplande datum, maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Let op dat u bij uw aanmelding duidelijk aangeeft voor welke datum u zich aanmeldt.

Aanmelden