Sander van Gent

Sander van Gent werkt als advocaat bij DeHaan. Hij is gespecialiseerd in het bestuurs(proces)recht, het toezichtsrecht en het omgevingsrecht. Zijn bijzondere aandacht gaat uit naar toezicht en handhaving.

Sander treedt op voor bedrijven, (semi)overheden en particulieren. Hij voert voornamelijk een procespraktijk, waarin hij op efficiënte en doeltreffende wijze de belangen van zijn cliënten behartigt. Sander gelooft in een aanpak waarin naast de juridische kant van een zaak, de economische aspecten niet uit het oog verloren mogen worden.

Voordat hij de overstap naar de advocatuur maakte, was hij werkzaam als jurist bij een grote gemeente in het westen van het land. Door deze werkervaring, begrijpt hij de denk- en werkwijze van overheden. Dit geeft Sander een groot voordeel wanneer hij zowel tegen als voor de overheid procedeert.

Sander is sinds 2019 in dienst bij DeHaan en is werkzaam op de vestiging in Zwolle. Hij heeft masters behaald aan de Universiteit van Utrecht en de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sander maakt deel uit van de sectie bestuursrecht en is rayonhoofd van de sector Milieu, Afval en Energie.

Lidmaatschappen:

  • Vereniging voor bestuursrecht (VAR)

Speelt bij u momenteel een bestuursrechtelijke kwestie of wilt u juist juridische (bestuursrechtelijke) problemen voorkomen? Neem gerust contact op met Sander om de mogelijkheden te bespreken.

Gerelateerde posts