Sander van Gent

Sander van Gent studeerde aan de Universiteit van Utrecht en de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij is afgestudeerd in respectievelijk het Strafrecht en het Financieel Recht. Na zijn studie is hij werkzaam geweest als handhavingsjurist Wet kinderopvang bij een grote gemeente in het westen van het land. In die functie is hij uitgegroeid tot een specialist op dat gebied.

Sander van Gent is een bevlogen advocaat, gespecialiseerd in het bestuursrecht, toezichtsrecht en omgevingsrecht. Hij zet alles op alles om het beste resultaat te bereiken voor zijn cliënten.

Door zijn sterke analytische vermogen is hij in staat om snel tot de kern van de zaak te komen en geeft hij gericht advies waar u iets aan heeft. Dankzij zijn ruime proceservaring weet hij uw belangen ook uitstekend te behartigen in de rechtszaal. Sander staat zowel (semi)overheden als commerciële partijen bij.

Rechtsgebiedenregister
Sander van Gent heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • Bestuursrecht
  • Omgevingsrecht

Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Gerelateerde posts