Pieter van Drooge

Pieter van Drooge is sinds 2018 verbonden als partner en notaris aan DeHaan Advocaten en Notarissen, sectie Ondernemingsrecht Notariaat. Hij is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, voor profit en not for profit organisaties en heeft in de afgelopen jaren uitgebreide ervaring en expertise opgebouwd, zowel op het notariële vlak als daarbuiten.

Pieter heeft ruime ervaring en kennis op het gebied van fusies en overnames, medewerkersparticipatie, corporate governance, herstructuringen en bedrijfsopvolging en werkt voor klanten actief in diverse sectoren, waarbij hij bijzonder affiniteit heeft met de maakindustrie en de zorgsector. Hij houdt van een proactieve, creatieve en oplossingsgerichte aanpak in zijn advisering richting klanten.

Na zijn studies Nederlands recht en notarieel recht is Pieter vanaf eind 2006 werkzaam geweest bij een van de grotere kantoren aan de Amsterdamse Zuidas, alsmede een periode te New York, voordat hij zich in 2018 aan DeHaan verbond.

Pieter en zijn team delen regelmatig blogs op onze website over actualiteiten, wetsontwikkeling of andere juridisch relevante onderwerpen op het gebied van het ondernemingsrecht. Daarnaast spreekt hij met enige regelmaat tijdens lezingen of presentaties.

Pieter is verantwoordelijk voor het kennismanagement binnen het notariaat van DeHaan en hij is aangesloten bij de Vereniging Ondernemingsrechtenspecialisten Notariaat.

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie op het gebied van het notariële ondernemingsrecht? Neem dan gerust contact met Pieter.   

Gerelateerde posts