Lisette Goeree

Lisette werkt sinds 2008 als advocaat en sinds 2021 als partner bij DeHaan. Zij studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft de Grotius specialisatie opleiding Onroerend Goedrecht afgerond.

Lisette heeft een brede procespraktijk en behandelt veelal complexe juridische vraagstukken. Haar praktijk ligt in de bouw- en vastgoedsector maar beperkt zich daar niet toe. Lisette heeft veel ervaring met de behandeling van geschillen verband houdend met de uitleg van overeenkomsten, aansprakelijkheid en het nakomen van overeenkomsten.

Als gevolg van haar brede procespraktijk komt Lisette regelmatig in aanraking met geschillen op het snijvlak van andere rechtsgebieden. Die kennis gebruikt zij bij de behandeling van haar zaken zodat een oplossing zich niet uitsluitend beperkt tot het geschil.

Lisette vertegenwoordigt ondernemers en gemeentes in zowel civielrechtelijke procedures als in procedure ten overstaan van arbitrage-instituten (zoals de Raad van Arbitrage voor de Bouw en het Nederlands Arbitrage Instituut (NAI)). Daarnaast kijkt en denkt zij mee in hoger beroep procedures en geeft zij adviezen over de haalbaarheid van een hoger beroep procedure.

Wilt u een persoonlijk gesprek met Lisette over een juridisch vraagstuk? Neem dan gerust contact met haar op.