Bert Gunnink

Bert Gunnink werkt als kandidaat-notaris bij DeHaan. Hij houdt zich met name bezig met het ondernemingsrecht. In dit vakgebied is Bert gespecialiseerd in het opzetten en wijzigen van juridische structuren, het begeleiden van overnametransacties, het overdragen van (zee)schepen en het herstructureren en herfinancieren van een groot (maritieme) concerns.

Bert ziet het als zijn persoonlijke verantwoordelijkheid om zo snel mogelijk het beste resultaat voor zijn cliënten te behalen. Zowel startende ondernemers als directeuren van grote (internationale) ondernemingen zijn daarom vol lof over Berts inzet en slagvaardigheid.

In 2012 is Bert zijn loopbaan bij DeHaan begonnen als student-stagiair. Hij studeerde notarieel- en fiscaalrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Eind 2018 heeft Bert de Grotius specialisatieopleiding Fusies en Overnames afgerond en sinds 2019 is hij als aspirant-partner verbonden aan DeHaan.

Bert schrijft geregeld blogs op onze website waarin hij actuele onderwerpen begrijpelijk uitlegt en zijn kennis deelt. Daarnaast praat hij geïnteresseerden geregeld bij via webinars over actualiteiten op het gebied van ondernemingsrecht. Hij is lid van de sectie Handel, Transport en Logistiek.

Wilt u een persoonlijk gesprek met Bert? Hij staat u graag te woord en denkt met u mee over de juridische en fiscale gevolgen van uw plannen.

Gerelateerde posts