Over DeHaan

Al 127 jaar staan de specialisten van DeHaan Advocaten en Notarissen bedrijven, instellingen en overheden terzijde bij uiteenlopende juridische kwesties. Met onze sectoraanpak is het marktdenken verankerd in onze organisatie. We integreren onze kennis – van sectoren als Afval, Milieu & Energie, de Maakindustrie, Handel Transport & Logistiek, Zorg, Onderwijs, Bouw & Vastgoed en Agri  in onze dienstverlening en zijn daarmee in staat gericht te adviseren. 

We denken mee als vertrouwde adviseur, houden helder zicht op de ontwikkelingen en zijn buitengewoon betrokken.  

Full-service

DeHaan Advocaten en Notarissen is van een eenmanszaak getransformeerd naar een toonaangevend full-service juridisch dienstverlener.

Samen met 110 enthousiaste collega’s werken we vanuit Groningen, Assen, Leeuwarden, Stiens en Zwolle. Vanuit onze strategisch gelegen locaties versterken we middelgrote en grootzakelijke organisaties op juridisch gebied.

Sectoraanpak

Met 70 advocaten, (kandidaat-)notarissen en juristen hebben wij alle specialisaties in huis. Kennis van uw branche, die de specifieke rechtsgebieden overstijgt, bundelen we in onze sectoren. Onze teams zijn dus exact op de hoogte van wat er in uw branche speelt.


Onze missie en visie

Missie: DeHaan maakt bedrijven en instellingen sterker

Welke rol willen we hebben voor onze cliënten? DeHaan wil bedrijven en instellingen ondersteunen met de beste juridische hulp. Wij vinden dat dit begint met aandacht en betrokkenheid. Daarom stellen we ons op met oog en begrip voor uitdagingen, vragen, twijfels en problemen van ondernemers.

Elke organisatie die zijn zaken juridisch op orde heeft, loopt minder risico’s in de dagelijkse bedrijfsvoering en is beter voorbereid op voortdurende verandering van (inter)nationale wet- en regelgeving.

Visie: Aandacht verbindt

Wij helpen mensen en bedrijven zoals zij het liefst geholpen willen worden. Wij vinden dat de beste juridische hulp begint met bovengemiddelde belangstelling en betrokkenheid, en dat aandacht verbindt.

Maximale klanttevredenheid maakt trots en geeft ons energie. Het is wat ons drijft en verbindt. We onderscheiden ons door een ondernemende, klantgerichte en proactieve mentaliteit. Nu en in de toekomst!

DeHaan en kennisdeling

Hoe vertalen we deze visie naar uw praktijk? En hoe schakelt u ons in, zonder dat dit leidt tot onnodig hoge juridische kosten? Dat doen we als volgt: we zetten in op kennisontwikkeling bij onze klanten. Door regelmatig algemeen toegankelijke of specifiek klantgerichte verdiepingssessies te organiseren, blijft de kennis binnen uw organisatie op peil en schakelt u ons alleen in waar nodig. 


Het bestuur van DeHaan

De Raad van Bestuur bestaat uit Ali Ben Daoued (advocaat) en Mark Jonker Roelants (notaris).

Wij onderscheiden ons van andere kantoren door voortdurende aandacht voor de kwaliteit van de relatie met cliënten, in alle facetten. De aandacht voor de relatie wordt verder versterkt door de fysieke aanwezigheid van kantoren in de regio en de specialisatie in marktsegmenten.

DeHaan Advocaten en Notarissen staat bekend om haar hoge klanttevredenheid en uitstekende dienstverlening; de cliënt staat bij ons centraal. Bij DeHaan vinden we dat de beste juridische hulp begint met een bovengemiddelde betrokkenheid. Voor onze cliënten realiseren we advisering en oplossingen van topniveau. Maximale klanttevredenheid maakt trots en geeft energie, het is wat ons drijft en verbindt.

Raad van bestuur

MVO en duurzaamheid

Maatschappelijk ondernemen doen wij onder andere op de navolgende wijze:

  • Wij stimuleren elektrisch rijden; opladen kan bij elk kantoor.
  • Met een OV-businesskaart voor medewerkers wordt reizen met het openbaar vervoer aantrekkelijk.

Daarnaast is ons kantoor nauw betrokken bij een verscheidenheid aan organisaties en initiatieven op het gebied van duurzaamheid, zoals Circulair Fryslân.