Werken bij

Bedrijven sterker maken. Samenwerken aan uitdagende juridische kwesties. Jezelf continu ontwikkelen. Door te gaan werken bij DeHaan Advocaten en Notarissen kun jij jouw carrière verder vormgeven. 

Werken bij een van de meest aantrekkelijke werkgevers van Nederland 

Wil jij onderdeel uitmaken van een team dat: 

  • tot een van de grootste landelijk opererende juridische dienstverleners behoort? 
  • uitstekende opleidingsmogelijkheden biedt? 
  • eigen initiatief stimuleert? 
  • en uiteraard een zeer hoge standaard van (secundaire) arbeidsvoorwaarden naleeft?  

Dan ben jij wellicht op je plek bij ons! 

Sinds 2016 hoge rankings Universum Global 

Werken bij DeHaan Advocaten en Notarissen betekent: werken bij een van de meest gewilde werkgevers van Nederland. Dat zeggen wij niet over onszelf, maar dat zeggen anderen. Ieder jaar onderzoekt Universum Global dit wereldwijd onder 1.500.000 studenten en professionals. Sinds 2016 behalen wij elk jaar minimaal een top 12 positie op de Nederlandse lijst. Iets om met recht trots op te zijn. 

Jouw mogelijke carrière pad bij DeHaan

We bieden verschillende carrièremogelijkheden aan voor starters, ervaren advocaten en (kandidaat)notarissen. Na je de studie kun je starten bij ons kantoor en doorgroeien tot advocaat of notaris.

Als starter volg je naast je werkzaamheden een externe meerjarige beroepsopleiding. Hierbij word je begeleid door een ervaren advocaat of notaris. Hard werken en blijven leren in een professionele omgeving is wat wij doen.

We hechten waarde aan interne doorgroeimogelijkheden en lange termijn relaties met onze medewerkers. Doorgroeien tot een expert of tot (aspirant-)partner behoort tot de mogelijkheden. Samen bepalen we het succes van de organisatie.

Starter

Heb je jouw Rechtenstudie afgerond en ben je nog niet uitgeleerd? Start je carrière bij DeHaan en combineer werken met de beroepsopleiding.

Medewerker

Als medewerker ga je zelfstandig aan de slag als advocaat of kandidaat-notaris en begin je aan het (uit)bouwen van jouw eigen praktijk.

Senior medewerker

Je bent expert op jouw vakgebied en de persoonlijke specialist van jouw cliënten.

Aspirant partner

Je bent een top advocaat of kandidaat-notaris en wilt nog meer halen uit jouw loopbaan . Ondernemen zit in je bloed. Naast het juridisch inhoudelijke werk ontwikkel jij jezelf verder.

Partner

Als partner geef je leiding aan een team van fee-earners. Je bent mede-eigenaar en hebt daarmee zeggenschap over de bedrijfsvoering van de organisatie.

Werken bij

Maak kennis met DeHaan Advocaten en Notarissen

Dit is DeHaan – de juridische dienstverlener voor ondernemend Nederland, met kantoren in Leeuwarden, Zwolle en Groningen. Bij DeHaan merken we dat echte aandacht het verschil maakt.

Wanneer kom jij kennismaken?

Bekijken

Medewerkers over DeHaan

Werken bij DeHaan?

Bekijk onze vacatures