Werken bij

DeHaan Advocaten en Notarissen staat voor kwaliteit en professionaliteit. Dat hebben we te danken aan onze medewerkers. Bij ons kun je alles uit jezelf halen, of je nu jurist, advocaat of secretarieel ondersteuner bent.

Aandacht Verbindt telt voor onze cliënten maar ook voor onze medewerkers en de wereld om ons heen. We willen niet alleen onze cliënten verder helpen, maar ook ons team. Dat bereiken we door open naar elkaar te zijn, elkaar te respecteren en elkaar te waarderen.

Bij DeHaan werk je niet alleen, we doen het samen. We werken hard, maar hechten ook veel waarde aan humor en een goede werksfeer. We organiseren met regelmaat borrels en bedrijfsfeestjes, hebben een actieve personeelsvereniging en doen mee aan gezamenlijke (sport)activiteiten zoals de 4 mijl in Groningen.

Werken bij DeHaan betekent ook:

  • Werken in een divers en betrokken team
  • Korte lijntjes, de deuren staan voor elkaar open
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden extern én binnen onze DeHaan Academy (zowel juridisch als niet juridisch)
  • Een marktconform salaris (we benchmarken met regelmaat)
  • Een gezamenlijke winstdeling aan het einde van het jaar

Opleidingen en doorgroeimogelijkheden

We bieden verschillende carrièremogelijkheden aan voor starters, ervaren advocaten en kandidaat-notarissen. Na je de studie kun je starten bij ons kantoor en doorgroeien tot advocaat of notaris.

Als starter volg je naast je werkzaamheden een externe meerjarige beroepsopleiding. Hierbij word je begeleid door een ervaren advocaat of notaris. Daarnaast organiseren we met regelmaat interne trainingen voor zowel starters als ervaren collega’s. Zo kun je blijven leren in een professionele omgeving.

We hechten waarde aan interne doorgroeimogelijkheden en lange termijn relaties met onze medewerkers. Doorgroeien tot een expert of tot partner behoort tot de mogelijkheden. Samen bepalen we het succes van DeHaan.

Top 5 meest aantrekkelijke werkgever

Bij DeHaan werk je voor een van meest aantrekkelijke werkgevers van Nederland. Ieder jaar onderzoekt Universum Global dit wereldwijd onder 1.500.000 studenten en professionals. De afgelopen jaren hebben wij steeds een top 5 positie op de Nederlandse lijst onder rechtenstudenten behaald. Iets om met recht trots op te zijn!

Sollicitatieprocedure

Eerste gesprek

Leuk dat je solliciteert bij DeHaan! We doen ons uiterste best om de procedure snel en transparant te laten verlopen.

Gedurende de sollicitatieprocedure maak je kennis met je toekomstige leidinggevende, een collega van P&O en een directe collega. Je krijgt hierdoor een zo goed mogelijke indruk van onze organisatie en de functie.

We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat je ons te bieden hebt. Uiteraard krijg je ook informatie over ons als organisatie, de functie en krijg je de ruimte om vragen te stellen.

Kort na het gesprek ontvang je van ons een terugkoppeling.

Tweede gesprek

Tijdens het tweede gesprek gaan we in op jouw ervaring en op de mogelijke match tussen jou en DeHaan. Vaak is er een toekomstige collega aanwezig bij dit gesprek. Deze collega kan je alles over de functie vertellen en je proeft meteen iets van de collegialiteit en sfeer.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van het tweede gesprek. Kort na het gesprek ontvang je van ons een terugkoppeling.

Arbeidsvoorwaarden

Je hebt een aanbod gekregen. Een aanbod is een overzicht van de functie en bijbehorende arbeidsvoorwaarden. Zodra we overeenstemming hebben, ontvang je jouw arbeidsovereenkomst.

Welkom bij DeHaan!

We hebben overeenstemming! Je treedt bij ons in dienst. We kijken uit naar je komst.

Kort voor je indiensttreding ontvang je een introductieprogramma. Hierdoor weet je wat je de eerste periode kan verwachten.

Werken bij DeHaan?

Bekijk onze vacatures
Starter

Heb je jouw Rechtenstudie afgerond en ben je nog niet uitgeleerd? Start je carrière bij DeHaan en combineer werken met de beroepsopleiding.

Medewerker

Als medewerker ga je zelfstandig aan de slag als advocaat of kandidaat-notaris en begin je aan het (uit)bouwen van jouw eigen praktijk.

Senior medewerker

Je bent expert op jouw vakgebied en de persoonlijke specialist van jouw cliënten.

Aspirant partner

Je bent een top advocaat of kandidaat-notaris en wilt nog meer halen uit jouw loopbaan . Ondernemen zit in je bloed. Naast het juridisch inhoudelijke werk ontwikkel jij jezelf verder.

Partner

Als partner geef je leiding aan een team van fee-earners. Je bent mede-eigenaar en hebt daarmee zeggenschap over de bedrijfsvoering van de organisatie.

Werken bij

Maak kennis met DeHaan Advocaten en Notarissen

Dit is DeHaan – de juridische dienstverlener voor ondernemend Nederland, met kantoren in Leeuwarden, Zwolle en Groningen. Bij DeHaan merken we dat echte aandacht het verschil maakt.

Wanneer kom jij kennismaken?

Bekijken

Medewerkers over DeHaan