Uitnodiging workshop "Actualiteiten Aanbestedingsrecht" Zwolle

Uitnodiging workshop "Actualiteiten Aanbestedingsrecht" Zwolle

Hierbij nodigen wij u uit voor de workshop "Actualiteiten Aanbestedingsrecht" op dinsdag 21 november 2017. Deze workshop organiseren wij voor relaties van ons kantoor.

De gewijzigde Aanbestedingswet is ruim een jaar in werking. Hoewel er geen sprake was van een volledig nieuwe wet - de oude wet is aangepast aan de nieuwe aanbestedingsrichtlijnen - zijn er de nodige veranderingen doorgevoerd. Deze veranderingen hebben het afgelopen jaar voor de nodige ontwikkelingen gezorgd. Aanleiding genoeg voor De Haan Advocaten & Notarissen om een workshop te organiseren: “Actualiteiten aanbestedingsrecht”

Deze workshop is bedoeld voor zowel inkopers, juristen en medewerkers van gemeenten, waterschappen, provincies, onderwijsinstellingen en andere aanbestedende diensten, als voor medewerkers bij bedrijven die inschrijven op aanbestedingen. De workshop is gericht op de praktische kant van het aanbesteden. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • 1.proportionaliteit en transparantie;
  • 2.motivering van gunningsvoornemen;
  • 3.geschiktheidseisen / selectiecriteria versus gunningscriteria;
  • 4.effectieve rechtsbescherming.

Graag ontvangen wij u en / of uw collega's op dinsdag 21 november aanstaande vanaf 13.00 uur in Groot Kievitsdal, gelegen aan de Hilversumsestraatweg 19 te Baarn. Kijk voor de routebeschrijving op grootkievitsdal.nl. Deelname aan de workshop is kosteloos. De workshop start om 13.30 uur en wordt rond 16.30 uur afgesloten met een aangeklede borrel. U kunt zich aanmelden voor de workshop door een mailtje te sturen naar workshops@dehaanlaw.nl. Aanmelden kan tot 1 week voor de geplande datum, maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Deel deze pagina