Advocaat stagiair

Advocaat stagiair

 • 1 FTE
 • Open sollicitatie

Heb jij je rechtenstudie afgerond? Dan is de functie van advocaat stagiair misschien iets voor jou.

Als advocaat stagiair word je zo snel mogelijk zelfstandig ingezet. Dit betekent dat je snel je eigen cliënten en zaken krijgt. Dit vanuit de gedachte dat je het vak het beste leert door te doen, door te adviseren en te procederen. Natuurlijk onder begeleiding van je patroon.

Ontwikkeling
Naast het volgen van je beroepsopleiding bieden wij jaarlijks incompanytrainingen aan. Daarnaast volg je samen met de andere advocaat stagiairs gezamenlijk maandelijks trainingen en presentaties binnen de sectie praktijkleer. Ook heb je regelmatig overleg met meer ervaren collega’s om bijvoorbeeld jurisprudentie te bespreken. Advocaat stagiairs zijn veelal werkzaam op een tweetal rechtsgebieden. Na je stage specialiseer je je in een rechtsgebied en volg je vaak een Grotius opleiding.

Interesse
Ieder jaar nemen wij een aantal nieuwe advocaat stagiairs aan. De actuele vacatures vind je in ons vacatureoverzicht. Staat er op dit moment geen geschikte vacature voor je bij?  Ook open sollicitaties zijn altijd welkom: we maken graag kennis met ambitieuze rechtenstudenten.

Sollicitatieformulier

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  • Upload bestand...

   (.pdf, .doc, .docx)

  Deel deze pagina