Kornelis de Vries

Kornelis de Vries is een ervaren advocaat en is thuis in alle terreinen van het arbeidsrecht. Hij heeft een bijzondere affiniteit met de zorgsector en de maak-/voedselindustrie. Kornelis is lid van de teams die zich richten op deze sectoren.

Kornelis staat bekend om zijn oprechte aandacht voor zijn klanten en oplossingsgerichtheid. Hij heeft veel ervaring in het begeleiden van werkgevers bij complexe vraagstukken, zoals harmonisering van arbeidsvoorwaarden, RVU’s, WNT en reorganisatietrajecten. Daarnaast adviseert Kornelis over individuele ontslagtrajecten, zoals bij ziekte, disfunctioneren en arbeidsconflicten. Ook voor concurrentiegevoelige kwesties zoals geheimhouding, non-concurrentiebedingen en relatiebedingen en onrechtmatige concurrentie kunt u bij hem terecht.

Kornelis is in 2006 begonnen als advocaat en sinds 2018 als partner verbonden aan DeHaan. Daarnaast is hij voorzitter van de sectie arbeidsrecht. Hij is werkzaam op de vestiging in Leeuwarden.

Regelmatig deelt Kornelis zijn kennis door middel van lezingen, webinars en blogs op onze website. Ook is hij de portefeuillehouder stagiaire-aangelegenheden van de Raad van de Orde in Noord-Nederland.

Lidmaatschappen:

  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • Vereniging Noordelijke Arbeidsrecht Advocaten (VNAA)
  • Orde van Advocaten Noord-Nederland, portefeuillehouder stagiaire-aangelegenheden

Wilt u een persoonlijk gesprek met Kornelis over een juridisch vraagstuk? Neem dan gerust contact met hem op.

Gerelateerde posts