Marleen Dalman

Marleen Dalman is werkzaam als advocaat bij DeHaan Advocaten en Notarissen. Zij maakt deel uit van de sectie Ondernemingsrecht. Daarnaast is zij werkzaam in de algemeen civiele rechtspraktijk.

Marleen is sinds 2021 in dienst bij DeHaan op de vestiging Leeuwarden. Na het afronden van haar Bachelor Rechtsgeleerdheid is zij eerst gaan reizen door Zuid-Amerika. Daarna heeft zij de Master Nederlands Recht afgerond in de specialisatie Ondernemingsrecht aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens haar studie heeft Marleen ervaring opgedaan bij verschillende advocatenkantoren in het land.

‘Aandacht verbindt’ betekent voor Marleen dat zij een goede band heeft met haar cliënten en meer dan gemiddeld betrokken en toegewijd is bij de uitdagingen van haar cliënten. Zij vindt het een uitdaging zich vast te bijten in complexe juridische vraagstukken en haalt hier veel energie uit.

Marleen deelt haar kennis regelmatig via blogs op onze website en LinkedIn. Wilt u een persoonlijk gesprek met Marleen over een juridisch vraagstuk? Neemt u dan gerust contact met haar op.

Gerelateerde posts