Dé juridische podcast voor ondernemend Nederland

‘Dit is de Haan’ is de juridische podcast van DeHaan Advocaten en Notarissen voor ondernemend Nederland. Onze specialisten brengen u op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen en bespreken actuele voorbeelden uit het werkveld. Wij zijn te horen op BNR Nieuwsradio.  

Luister Dit is DeHaan, waar en wanneer het u uitkomt. Elke aflevering heeft een ander thema en duurt ongeveer 15 minuten. Beluister hier al onze podcasts.

Vragen of suggesties?

Heeft u een suggestie voor een podcast of wilt u inbellen met een juridisch vraagstuk? Neemt u gerust contact met ons op via info@dehaanlaw.nl

DeHaan Advocaten en Notarissen

Ons uitgangspunt is: we helpen bedrijven en instellingen zoals we zelf geholpen willen worden. Proactief en met een hands-on-mentaliteit. Onze cliënten mogen rekenen op adviezen en oplossingen van het hoogste niveau. Dat kan alleen als we het beste uit onszelf halen; als individu én als team. Daarom ondersteunen en inspireren we elkaar.

DeHaan Advocaten en Notarissen heeft vestigingen op meerdere locaties, met ongeveer 130 medewerkers, waarvan 70 advocaten, (kandidaat)notarissen en juristen. Wij geloven dat échte aandacht het verschil maakt. Daarmee bedoelen we: méér dan gemiddeld betrokken en toegewijd zijn bij de uitdagingen, zorgen en problemen van onze cliënten, en altijd in verbinding. Daar zijn we trots op!

Meest geluisterd