Marijke Graventein – van Etten

Marijke Graventein is advocaat vastgoedrecht en houdt zich voornamelijk bezig met huurrecht, vve-recht en bouw- en koopgeschillen. Ze maakt deel uit van de sectie Vastgoed bij DeHaan in Groningen, onder leiding van Pieter Huitema.

Marijke studeerde rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen en volgde een introductie Spaans recht in Barcelona. Na haar studie werkte ze 7 jaar bij een niche kantoor in Den Haag als advocaat civiel vastgoedrecht. In 2023 keerde ze terug naar haar geliefde Groningen, waar wij haar met open armen hebben ontvangen.

Marijke is een aanwinst voor ons kantoor! Ze heeft een sterk rechtvaardigheidsgevoel en acteert graag op het scherpst van de snede. Ze is enthousiast, competitief en streeft naar het best mogelijke resultaat voor de cliënt. Ze doet haar werk dan ook vol overgave en denkt graag tien stappen vooruit.

Deze jonge advocaat heeft veel passie voor het vakgebied waarin ze werkt. “Vastgoedrecht heeft alles: het is zakelijk, maar gaat ook om persoonlijke belangen; niet alleen om cijfers. Ik procedeer veel, maar kan regelmatig ook een praktische oplossing brengen. Het is ontzettend veelzijdig en altijd in ontwikkeling”, zegt Marijke er zelf over. Het liefst trekt ze elke dag haar toga aan!

Gerelateerde posts