IT Security Symposium 2018: En nu de praktijk!

16 november 2018

Op 6 december vindt de derde editie van het IT Security Symposium plaats in De Nieuwe Kolk in Assen. Onderwerpen als AVG, compliancy en cybercrime passeren de revue. Wat betekenen deze onderwerpen voor de ondernemer van vandaag? Wat zijn de juridische, bedrijfsmatige en technische aspecten? Tijdens het symposium wordt op een praktische en toepasbare manier een vertaalslag gemaakt.

Datum6 december 2018
Tijdstip14:00 - 17:00 uur
LocatieAssen

Nieuw dit jaar zijn de break-out sessies. Na de keynote door Mark Vletter gaan de bezoekers ook zelf aan de slag tijdens een serie workshops. Interactief, met praktische voorbeelden en antwoorden op actuele vraagstukken.

“Toen wij twee jaar geleden begonnen merkten wij dat er niet veel initiatieven in het Noorden waren om organisaties te informeren over deze ingewikkelde onderwerpen”, vertelt organisator Geert Jan Veenstra. “Met het symposium willen wij het thema security meer onder de aandacht brengen. We richten ons daarbij zowel op de juridische, bedrijfsmatige als de technische kant.”

Advocaat Jasper Gevers van DeHaan Advocaten en Notarissen behandelt tijdens de break-out sessies de volgende onderwerpen:

  • Regelgeving: het juridisch kader van de interne organisatie
  • Commercie & AVG: wat mag ik met mijn klantgegevens?

Hoofdspreker: Mark Vletter

Mark Vletter (o.a. bekend van telecomprovider Voys) zal met ons zijn visie delen op ‘informatiebeveiliging voor realisten’. Het thema informatiebeveiliging gaat Mark aan het hart, hij windt zich naar eigen zeggen regelmatig op over internetvrijheid. Verder heeft hij er bij Voys als enige telecomprovider voor gekozen om niet klakkeloos gegevens met het CIOT te delen. Een stevige visie dus. Mark zal zijn visie op informatiebeveiliging met jullie delen, maar vooral vertellen hoe hij hier invulling aan geeft.

Het IT Security Symposium is een initiatief van NewComm IT, Surity en DeHaan Advocaten en Notarissen om informatiebeveiliging in Noord-Nederland meer aandacht te geven. Voor meer informatie en inschrijven: www.itsecuritysymposium.nl

De Haan Advocaten & Notarissen mag onder haar relaties een aantal toegangskaarten t.w.v. €195,- per stuk verdelen. Gebruikmaken van deze aanbieding? Gebruik kortingscode R18DH.

Sprekers

Aanmelden