Meer aandacht voor kinderen tijdens ‘Dag van de Scheiding’ op 14 september a.s.

4 september 2018

Vrijdag 14 september a.s. is de jaarlijkse ‘Dag van de Scheiding’. DeHaan Advocaten in Groningen houdt die dag een open spreekuur voor meer informatie en adviezen over scheiden met kinderen.

Datum14 september 2018
Tijdstip10:00 - 14:00 uur
LocatieGroningen

Recent onderzoek van de Nederlandse vereniging van Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (waarbij DeHaan Advocaten en Notarissen is aangesloten) leverde verrassende resultaten op. Deze zullen in de week van de Dag van de Scheiding bekend worden gemaakt.

DeHaan Advocaten wil daarom dit jaar tijdens de Dag van de Scheiding (vrijdag 14 september) in het bijzonder aandacht besteden aan de positie van het kind in scheiding. Geïnteresseerden kunnen tussen 10.00 uur en 14.00 uur langskomen voor vrijblijvende informatie.

Samen met een gespecialiseerde scheidingsadvocaat/-mediator kunnen ze bespreken hoe je het beste met kinderen kunt omgaan tijdens het emotionele proces van een scheiding. Ook is het mogelijk om een speciale scheidingscheck te laten doen. Deze check geeft inzicht in de stappen die nodig zijn voor een goede scheiding, zowel voor de ouders als de kinderen. Aan het gesprek en de check zijn tijdens de Dag van de Scheiding geen kosten verbonden.

Dag van de Scheiding

DeHaan Advocaten is gevestigd aan de Van Elmptstraat 2 te Groningen. Tijdens de Dag van de Scheiding op vrijdag 14 september kan iedereen vrijblijvend binnen lopen tussen 10.00 uur en 14.00 uur.

Meer weten over de Dag van de Scheiding? Kijk op dagvandescheiding.nl. Betrouwbare achtergrondinformatie, gouden tips en stappenplannen voor scheiden en mediation zijn te vinden op verder-online.nl.