UITNODIGING: IT Security Symposium

2 oktober 2019

Na 3 succesvolle voorgaande edities komt er dit jaar weer een vervolg: het IT Security Symposium 2019. Hét event omtrent informatiebeveiliging voor Noord – Nederland wordt dit jaar gehouden op 28 november en vindt plaats bij De Rietschans te Haren.

Datum28 november 2019
Tijdstip13:30 - 17:30 uur
LocatieHaren

“Bij ons is alles in orde.” Een dergelijk antwoord is veelgehoord als het gaat om de staat van informatiebeveiliging binnen de organisatie. Maar is dat voldoende? De tendens is dat veel organisaties inmiddels wel aandacht besteden aan informatiebeveiliging, maar wat vaak nog mist is sturing. Daardoor is er een gebrek aan inzicht en grip.

Net als bijvoorbeeld financiën, wordt IT Security vaak toevertrouwd aan professionele medewerkers en partners. Delegeren is logisch, maar de directie blijft eindverantwoordelijk en stelt vragen om grip en inzicht te hebben.

Tijdens deze 4e editie laten we zien welke vragen je als directie stelt om te weten welke risico’s zijn afgedekt en welke niet. Daarnaast kijken we ook naar de andere rollen die betrokken zijn, en dus moeten samenwerken met directie en management. Waar we vorige keer aansloten op de uitvoering, gaat het deze keer dus over sturen en samenwerken tussen directie en IT Security-verantwoordelijke en andere betrokkenen. Daarom komen deze editie onder andere de volgende thema’s aan bod:

  • Het belang van grip op IT Security;
  • Sturen op informatiebeveiligingsrisico’s;
  • De rol en verantwoordelijkheid van bestuurders;
  • De leidinggevende als rolmodel;
  • Welke vragen je elkaar moet stellen;
  • Hoe werk je als verantwoordelijke samen met de directie.

Iedereen die betrokken is bij informatiebeveiliging en privacy is welkom, maar deze editie wordt extra aanbevolen voor directie, management en bestuursleden!

Het IT Security Symposium is een initiatief van NewComm IT, DeHaan Advocatenen Notarissen en Surity. Dit jaarlijks terugkerende event heeft als doel het stimuleren van bewustwording omtrent en aandacht voor informatiebeveiliging bij organisaties in Noord-Nederland.

Relaties van partners hebben gratis toegang t.w.v. €195,- per persoon. LET OP: Gebruik dan code R9DH

Aanmelden