Uitnodiging lezing “Juridische valkuilen tijdens de ontwerp- en bouwfase” Groningen

3 oktober 2019

DeHaan Advocaten en Notarissen nodigt u uit voor de lezing “Juridische valkuilen tijdens de ontwerp- en bouwfase” op donderdag 10 oktober 2019

Datum10 oktober 2019
Tijdstip15:30 - 16:00 uur
LocatieGroningen

Na de geslaagde bijeenkomst van vorige jaar organiseert DeHaan Advocaten en Notarissen ook dit jaar de lezing “Juridische valkuilen tijdens de ontwerp- en de bouwfase”. De lezing is speciaal voor projectontwikkelaars, architecten en aannemers. In de één uur durende lezing worden de juridische valkuilen die zich kunnen voordoen tijdens de ontwerp- en bouwfase vanuit twee perspectieven belicht. Hierbij gaat het om valkuilen van het privaatrechtelijke aansprakelijkheidsrecht alsmede de valkuilen van de publiekrechtelijke rechtsbescherming.

De lezing is globaal als volgt opgedeeld:

  • Ontwerp- en uitvoeringsverplichtingen bij een aannemingsovereenkomst
  • De gevolgen van de publiekrechtelijke rechtsbescherming voor de uitvoering van een bouwplan

Tijdens en na afloop van de lezing is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Mocht u nu al een vraag hebben, dan kunt u deze bij uw aanmelding alvast noteren. Indien mogelijk zal uw vraag tijdens de lezing worden beantwoord.

Graag ontvangen wij u en / of uw collega’s op donderdag 10 oktober 2019 op het kantoor van De Haan Advocaten & Notarissen te Groningen (Van Elmptstraat 2). Deelname aan de lezing is kosteloos. U bent welkom vanaf 15.30 uur. De lezing start om 16.00 uur, aansluitend is er rond 17.00 uur een borrel. 

Aanmelden