Uitnodiging lezing “Juridische valkuilen tijdens de ontwerp- en bouwfase” Groningen

12 september 2018

DeHaan Advocaten en Notarissen nodigt u uit voor de lezing “Juridische valkuilen tijdens de ontwerp- en bouwfase” op donderdag 1 november 2018.

Datum1 november 2018
Tijdstip15:30 - 17:00 uur
LocatieGroningen

De lezing is speciaal voor projectontwikkelaars, architecten en aannemers. In de één uur durende lezing worden de juridische valkuilen die zich kunnen voordoen tijdens de ontwerp- en bouwfase vanuit twee perspectieven belicht. Hierbij gaat het om valkuilen van het privaatrechtelijke aansprakelijkheidsrecht alsmede de valkuilen van de publiekrechtelijke rechtsbescherming.

De lezing is globaal als volgt opgedeeld:

  • Ontwerp- en uitvoeringsverplichtingen bij een aannemingsovereenkomst
  • De gevolgen van de publiekrechtelijke rechtsbescherming voor de uitvoering van een bouwplan 

Tijdens en na afloop van de lezing is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Mocht u nu al een vraag hebben, dan kunt u deze bij uw aanmelding alvast noteren. Indien mogelijk zal uw vraag tijdens de lezing worden beantwoord.

Graag ontvangen wij u en / of uw collega’s op donderdag 1 november 2018 op het kantoor van DeHaan Advocaten en Notarissen te Groningen (Van Elmptstraat 2).  Deelname aan de lezing is kosteloos. U bent welkom vanaf 15.30 uur. De lezing start om 16.00 uur, aansluitend is er rond 17.00 uur een borrel. U kunt zich aanmelden voor de lezing door een mailtje te sturen naar workshop@dehaanlaw.nl. Aanmelden kan tot 1 week voor de geplande datum, maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden