Uitnodiging workshop “Actualiteiten Aanbestedingsrecht” Meppel

12 april 2018

DeHaan Advocaten en Notarissen nodigt u uit voor de workshop “Actualiteiten Aanbestedingsrecht” die zal plaatsvinden op donderdag 3 mei 2018 en op dinsdag 15 mei 2018.

Datum3 mei 2018
Tijdstip13:00 - 17:00 uur
LocatieMeppel

Deze workshops zijn bedoeld voor zowel inkopers, juristen en medewerkers van gemeenten, waterschappen, provincies, onderwijsinstellingen en andere aanbestedende diensten, als voor medewerkers bij bedrijven die inschrijven op aanbestedingen. De workshops zijn gericht op de praktische kant van het aanbesteden.

Zoals ieder jaar zijn er het afgelopen jaar weer de nodige ontwikkelingen geweest in het aanbestedingsrecht. Onder andere de volgende onderwerpen komen tijdens de workshos aan bod:

  1. Proportionaliteit en transparantie
  2. Herstel van fouten en gebreken
  3. Kwalitatieve beoordeling van inschrijvingen

Graag ontvangen wij u en / of uw collega’s op donderdag 3 mei aanstaande of dinsdag 15 mei aanstaande vanaf 13.00 uur in Chateauhotel en -restaurant De Havixhorst, gelegen aan de Schiphorsterweg 34-36 te De Schiphorst (Meppel). De workshops starten om 13.30 uur en worden rond 16.30 afgesloten met een aangeklede borrel. Voor een routebeschrijving, zie dehavixhorst.nl. Deelname aan de workshops is kosteloos. Indien u gebruik wenst te maken van het openbaar vervoer, verzoeken wij u dit kenbaar te maken, zodat wij zorg kunnen dragen voor taxivervoer van en naar het NS Station Meppel. U kunt zich aanmelden voor de workshops door een mailtje te sturen naar workshop@dehaanlaw.nl. Vermeld bij uw aanmelding duidelijk op welke datum u aanwezig zult zijn. Aanmelden kan tot 1 week voor de geplande datum, maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden