Uitnodiging workshop “Actualiteiten Aanbestedingsrecht” Zwolle (Baarn)

12 september 2018

DeHaan Advocaten en Notarissen nodigt u uit voor de workshop “Actualiteiten Aanbestedingsrecht” op donderdag 8 november 2018.

Datum8 november 2018
Tijdstip13:30 - 16:30 uur
LocatieBaarn

Het aanbestedingsrecht staat nooit stil. In de afgelopen periode zijn er weer de nodige ontwikkelingen geweest op zowel beleidsmatig vlak als in de jurisprudentie. Aanleiding genoeg om een workshop te organiseren: “Actualiteiten Aanbestedingsrecht”

Deze workshop is bedoeld voor zowel inkopers, juristen en medewerkers van gemeenten, waterschappen, provincies, onderwijsinstellingen en andere aanbestedende diensten, als voor medewerkers bij bedrijven die inschrijven op aanbestedingen. De workshop is gericht op de praktische kant van het aanbesteden. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

  1. Proportionaliteit, gelijkheid en transparantie
  2. Motivering van gunningsvoornemen
  3. Doorwerking van het aanbestedingsrecht tijdens de uitvoering van de opdracht
  4. Do’s en don’ts bij het inschrijven op aanbestedingen

Graag ontvangen wij u en / of uw collega’s op donderdag 8 november 2018 in Groot Kievitsdal, gelegen aan de Hilversumsestraatweg 19 te Baarn. Kijk voor een routebeschrijving op grootkievitsdal.nl. De workshop start om 13.30 uur en wordt rond 16.30 afgesloten met een aangeklede borrel. U kunt zich aanmelden voor de lezing door een mailtje te sturen naar workshop@dehaanlaw.nl. Aanmelden kan tot 1 week voor de geplande datum, maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden