Uitnodiging workshop “Actualiteiten Ontslagrecht” te Groningen en Assen

14 februari 2019

De Haan Advocaten & Notarissen nodigt u uit voor een workshop “Actualiteiten Ontslagrecht”. Deze workshop organiseren wij voor relaties van ons kantoor. U heeft de keuze deze workshop te bezoeken in Groningen (Van Elmptstraat 2) op donderdag 4 april 2019, of in Assen (Balkenweg 1) op donderdag 9 mei 2019. Op beide data bent u welkom vanaf 13.45 uur. De workshops starten om 14.00 uur en eindigen om ongeveer 16.00 uur. Aansluitend is er een borrel tot 17.00 uur, waarbij er tevens gelegenheid is tot het stellen van vragen aan onze advocaten.

Datum9 mei 2019
Tijdstip13:45 uur
LocatieGroningen

Ieder jaar nemen wij u in een workshop mee in de actualiteiten van het arbeidsrecht. Wij zullen ons tijdens de workshops volledig richten op de ontwikkelingen in het ontslagrecht. Onder meer zullen we een antwoord geven op de volgende vragen:

  • Is het heimelijk opnemen van gesprekken een reden voor ontslag?
  • Een oudere werknemer kan, al dan niet door wijziging van de functie, niet meer meekomen. Hoe moet dit worden aangepakt? Is dit reden voor ontslag?
  • Zijn ongewenste privégedragingen een reden voor ontslag?
  • Is seksuele intimidatie op de werkvloer (#metoo) een reden voor ontslag?
  • Wat zijn de voordelen/risico’s van een ontslag op staande voet?
  • Wanneer is er sprake van ‘ernstig verwijtbaar handelen’ en een ‘billijke vergoeding’?
  • Hoe ziet de toekomst van het ontslagrecht eruit?

Tijdens en na de workshops is er volop gelegenheid voor discussie en dialoog. De workshops zijn kosteloos en worden afgesloten met een borrel.

Wij nodigen u graag uit om op een van de data deel te nemen aan de workshop en zien uw aanmelding graag tegemoet. U kunt zich aanmelden voor de workshop door een mailtje te sturen naar workshop@dehaanlaw.nl. Aanmelden kan tot 1 week voor de geplande datum, maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Let op dat u bij uw aanmelding duidelijk aangeeft voor welke datum u zich aanmeldt.

Aanmelden