Uitnodiging workshop “De zieke werknemer” Groningen

8 maart 2018

DeHaan Advocaten en Notarissen nodigt u uit voor de workshop “De zieke werknemer” op donderdag 22 maart 2018.

Datum22 maart 2018
Tijdstip14:00 - 17:00 uur
LocatieGroningen

Als een werknemer (langdurig) ziek is, heeft dit de nodige impact op de dagelijkse gang van zaken binnen een bedrijf. Tijdens de workshop wordt stilgestaan bij de re-integratieverplichtingen van zowel werkgever als werknemer in het kader van de Wet verbetering poortwachter evenals de gevolgen ingeval de re-integratieverplichtingen niet worden opgevolgd. Daarnaast zal aandacht worden gegeven aan de gewijzigde Arbowet. Aan de hand van recente jurisprudentie en praktijkvoorbeelden worden onder andere de volgende onderwerpen besproken:

  • De re-integratieverplichtingen van werkgever en werknemer en de daarbij behorende sancties.
  • De informatie die de bedrijfsarts mag en kan doorgeven aan de werkgever.
  • De zieke werknemer en ontslag(vergoedingen).
  • De gewijzigde Arbowet.

Na het volgen van de workshop is uw kennis over de relevante wet- en regelgeving met betrekking tot de zieke werknemer weer opgefrist!

Graag ontvangen wij u en / of uw collega’s op donderdag 22 maart 2018 op ons hoofdkantoor aan de Van Elmptstraat 2 in Groningen. De workshop start om 14.00 uur en is om ongeveer 16.00 uur afgelopen. Aansluitend is er een borrel waarbij er vanzelfsprekend gelegenheid is tot het stellen van vragen aan onze arbeidsrechtadvocaten. U kunt zich aanmelden voor de workshop door een mailtje te sturen naar workshop@dehaanlaw.nl. Aanmelden kan tot 1 week voor de geplande datum, maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden