Uitnodiging workshop “Ontsla me dan!” Leeuwarden

31 januari 2019

DeHaan Advocaten en Notarissen neemt u graag mee in de ontwikkelingen op het gebied van het ontslagrecht in onze workshop “Ontsla me dan!”. De workshop wordt op 14 maart 2019 in De Elfstedenhal te Leeuwarden gehouden.

Datum14 maart 2019
Tijdstip14:00 - 17:00 uur
LocatieLeeuwarden

Ontslagprocedure bij de Kantonrechter

Het eerste deel van de workshop zullen wij met u stilstaan bij de kans van slagen in een ontslagprocedure bj de kantonrechter. Daarbij zullen we in ieder geval antwoord geven op de volgende vragen:

  • Hoe groot is de kans dat de kantonrechter de arbeidsovereenkomst ontbindt?
  • Welke ontslaggrond is het meest kansrijk?
  • Worden de ontslagvergoedingen steeds hoger?
  • Komt er een kantonrechtersformule 2.0?

Verder werpen wij met u een blik op  de toekomst. Wat verandert er door de Wet arbeidsmarkt in balans? Is het einde nabij voor slapende dienstverbanden?

Ontslag op staande voet

Het tweede deel van de workshop zal in het teken staan van ontslag op staande voet. Aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden verschaffen wij u inzicht in de voordelen en risico’s. Aan het eind bent u bijgepraat over Fantasiaboeken, kleine Dico, de #metoo-beweging en heimelijke gespreksopnames.

Tijdens en na de workshop is er volop gelegenheid voor discussie en dialoog. De workshop is kosteloos en wordt afgesloten met een borrel.

Let op: het is helaas niet meer mogelijk om u aan te melden voor deze workshop, omdat het maximum aantal deelnemers is bereikt. Op dinsdag 19 maart aanstaande wordt een tweede workshop over dit onderwerp gehouden. Om u aan te melden voor de workshop op 19 maart door een mailtje te sturen naar workshop@dehaanlaw.nl. Aanmelden kan tot 1 week voor de geplande datum, maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. 

Aanmelden