Uitnodiging workshop “Ontsla me dan!” Leeuwarden (II)

21 februari 2020

Wegens grote belangstelling voor de workshop “Ontsla me dan!”, organiseert DeHaan Advocaten en Notarissen een tweede workshop over dit onderwerp. Op dinsdag 19 maart 2019 nemen wij u graag mee in de ontwikkelingen op het gebied van het ontslagrecht in onze workshop “Ontsla me dan!”. De workshop wordt gehouden in De Elfstedenhal te Leeuwarden.

Datum19 maart 2019
Tijdstip14:00 - 17:00 uur
LocatieLeeuwarden

Ontslagprocedure bij de Kantonrechter

Het eerste deel van de workshop zullen wij met u stilstaan bij de kans van slagen in een ontslagprocedure bj de kantonrechter. Daarbij zullen we in ieder geval antwoord geven op de volgende vragen:

  • Hoe groot is de kans dat de kantonrechter de arbeidsovereenkomst ontbindt?
  • Welke ontslaggrond is het meest kansrijk?
  • Worden de ontslagvergoedingen steeds hoger?
  • Komt er een kantonrechtersformule 2.0?

Verder werpen wij met u een blik op  de toekomst. Wat verandert er door de Wet arbeidsmarkt in balans? Is het einde nabij voor slapende dienstverbanden?

Ontslag op staande voet

Het tweede deel van de workshop zal in het teken staan van ontslag op staande voet. Aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden verschaffen wij u inzicht in de voordelen en risico’s. Aan het eind bent u bijgepraat over Fantasiaboeken, kleine Dico, de #metoo-beweging en heimelijke gespreksopnames.

Tijdens en na de workshop is er volop gelegenheid voor discussie en dialoog. De workshop is kosteloos en wordt afgesloten met een borrel. U kunt zich aanmelden voor de workshop door een mailtje te sturen naar workshop@dehaanlaw.nl. Aanmelden kan tot 1 week voor de geplande datum, maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden