Uitnodiging workshop “Ontsla me dan!” Zwolle

8 april 2019

DeHaan Advocaten en Notarissen neemt u graag mee in de ontwikkelingen op het gebied van het ontslagrecht in onze workshop “Ontsla me dan!”. De workshop wordt op 16 mei 2019 gehouden op het kantoor van DeHaan Stein Advocaten te Zwolle.

Datum16 mei 2019
Tijdstip13:30 - 16:30 uur
LocatieZwolle

Ontslagprocedure bij de kantonrechter

Tijdens het eerste deel van de workshop zal met u worden stilgestaan bij de kans van slagen in een ontslagprocedure bij de kantonrechter. Daarbij zal in ieder geval antwoord worden gegeven op de volgende vragen:

  • Hoe groot is de kans dat de kantonrechter de arbeidsovereenkomst ontbindt?
  • Welke ontslaggrond is het meest kansrijk?
  • Worden de ontslagvergoedingen steeds hoger?
  • Komt er een kantonrechtersformule 2.0?

Verder werpen wij met u een blik op  de toekomst. Wat verandert er door de Wet arbeidsmarkt in balans? Is het einde nabij voor slapende dienstverbanden?

Ontslag op staande voet

Het tweede deel van de workshop zal in het teken staan van ontslag op staande voet. Aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden krijgt u inzicht in de voordelen en risico’s. Aan het eind bent u bijgepraat over Fantasiaboeken, kleine Dico, de #metoo-beweging en heimelijke gespreksopnames.

De workshop “Ontsla me dan!” wordt georganiseerd op donderdag 16 mei 2019 op het kantoor van DeHaan Stein Advocaten aan de Grote Voort 207-F te Zwolle. Het programma is als volgt:
 

13.30 – 14.00 uur   Inloop met koffie/thee
14.00 – 15.00 uur  Workshop deel I
15.00 – 15.15 uur  Pauze
15.15 – 16.15 uur  Workshop deel II
16.15 – 16.30 uur  Afsluitende borrel

Tijdens en na de workshop is er volop gelegenheid voor discussie en dialoog. De workshop is kosteloos en wordt afgesloten met een borrel. U kunt zich aanmelden voor de workshop door een mailtje te sturen naar workshop@dehaanlaw.nl. Aanmelden kan tot 1 week voor de geplande datum, maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden