Uitnodiging workshop “Zekerheden in de logistiek”

14 mei 2019

DeHaan Advocaten en Notarissen neemt u graag mee in de ontwikkelingen op het gebied van handel, transport en logistiek in onze workshop “Zekerheden in de logistiek”. De workshop wordt op 26 juni 2019 gehouden op het kantoor van DeHaan Advocaten en Notarissen te Schiphol.

Datum26 juni 2019
Tijdstip14:00 - 17:00 uur
LocatieSchiphol

U levert een prestatie maar de betaling blijft uit. De klant wil of kan niet betalen en u blijft met een onbetaalde rekening zitten. In het ergste geval is er sprake van een faillissement en kunt u uw vordering afschrijven. Helaas kan iedere ondernemer hierover mee praten. Toch hoeft u niet machteloos af te wachten. Er zijn wel degelijk een aantal mogelijkheden om betaling af te dwingen of uw vordering te verhalen op uw debiteur. Met name in de vervoerssector zijn er verruimde mogelijkheden om ‘op de lading te gaan zitten’ of documenten onder u te houden. Dit kan vanuit het contractenrecht, waaronder de toepasselijke algemene voorwaarden en door het uitoefenen van een retentie- en een pandrecht.

In deze workshop Zekerheden in de logistiek willen wij u toelichten hoe u als logistiek dienstverlener uw vordering kunt verhalen of uw verhaalpositie kunt versterken. Wij leggen u uit hoe u deze instrumenten kunt gebruiken, wat de juridische randvoorwaarden zijn en we gaan in op de diverse vormen van beslaglegging.

Wij nodigen u graag uit om op een van de data deel te nemen aan de workshop en zien uw aanmelding graag tegemoet. Deelname aan de workshop is geheel kosteloos. U kunt zich aanmelden voor de workshop door een mailtje te sturen naar zekerheden@dehaanlaw.nl. Aanmelden kan tot 1 week voor de geplande datum, maar er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden